Ο Λεώνης με κορωνοϊό: Περνάει από πάνω μου ένα τρένο, έχασα 10 κιλά κι έχω φωνή 90χρονου»!

Ο Αλέκος Λεώνης, ένας μεγάλος προπονητής του βόλεϊ που οδήγησε την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων, πέντε κυπέλλων, τριών σούπερ καπ και τον έβαλε στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ, υπήρξε στον πάγκο του Παναθηναϊκού και της εθνικής, περιγράφει με μελανά σημεία την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊο, με μία ατάκα :Έχασα δέκα κιλά και η φωνή μου είναι 90αχρονου»!

Ο Λεώνης κόλλησε τον ιό όταν στην Θεσσαλονίκη τα κρούσματα ήταν οκτώ την ημέρα. του όταν ακόμα η Θεσσαλονίκη είχε 8 κρούσματα την ημέρα.

Λέει ο Λεώνης: «Από τη μέρα που διαγνώσθηκε θετικός έχει χάσει 10 κιλά ενώ η φωνή του ακούγεται λες και είναι 90 ετών: «Πράγματι η φωνή μου βγαίνει με δυσκολία. Τώρα να φανταστείτε είμαι καλά και μέρα με τη μέρα δυναμώνω. Όσοι γνωρίζουν την περιπέτεια μου και με καλούν στο τηλέφωνο μου λένε το ίδιο πράγμα, δηλαδή, πως ακούν μια φωνή 90χρονου. Ας είναι μόνο αυτό. Θα φτιάξει η φωνή, ακολουθώ ειδική αγωγή αποκατάστασης».

Και συνεχίζει: «Είχα 38,5 πυρετό και ήμουν συνέχεια με αντιπυρετικά. Δε μπορούσα να αναπνεύσω. Αισθανόμουν λες και περνάει τρένο από πάνω μου. Δεν περίμενα πως θα ζήσω τέτοιες καταστάσεις».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα