Ο Λουτσέσκου δεν είναι πλέον στο απυρόβλητο

Η αποτυχία του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το κύπελλο, δεν περιορίζεται μόνο στην απώλεια ενός τροπαίου. Δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς ο δικέφαλος του βορρά δεν πήρε το εισιτήριο για το Europa League, και πλέον οι χρόνοι ασφυκτιούν προκειμένου να είναι έτοιμος ώστε να διαγράψει μια Ευρωπαϊκή πορεία που θα του προσφέρει έσοδα.

Ο δικέφαλος του βορρά για πολλούς με τις κινήσεις που κάνει οδηγείται σε πέτρινα χρόνια. Χρόνια που η τέταρτη θέση πίσω από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα είναι επιτυχία. Την ώρα που το ΠΟΚ ενισχύεται σε όλα τα μέτωπα, ο ΠΑΟΚ αποδυναμώνεται. Κάνει μεν στροφή σε δικά του παιδιά, σε πιτσιρικάδες που έχουν και ταλέντο και μέλλον, αλλά αυτό δεν αρκεί. Αν οι «μικροί» δεν πλαισιωθούν από πρωτοκλασάτους παίκτες και μάλιστα σε σημαντικό αριθμό, κανείς δεν έχει το μαγικό ραβδί να φέρει επιτυχίες. Και τότε θα φταίει πάλι η Αθήνα-γνωστό το παραμύθι του Λουτσέσκου-που κυνηγάει τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να λείπει χρόνια στο Ροστόφ, αλλά δεν είναι κανένα κορόιδο να μην βλέπει τι γίνεται. Μπορεί να έχει υπομονή, αλλά παράλληλα είναι και σφόδρα δυσαρεστημένος με τους στενούς του συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένου και του διδύμου κόουτς και τεχνικού διευθυντή, για τα όσα συνέβησαν την χρονιά που πέρασε. Ουδείς είναι στο απυρόβλητο. Άπαντες έχουν ευθύνες για την άτακτη υποχώρηση του ΠΑΟΚ στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Και αν στραβώσει με πρόωρους Ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς η νέα σεζόν, τότε δεν θα μείνει… κανείς στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα