Ο Λουτσέσκου πήρε την ευθύνη πάνω του και μετά, την φόρτωσε στους παίκτες και τον Μπότο

Sports Παρασκήνια

Ο Λουτσέσκου πήρε την ευθύνη για το ρεντίκολο στο κύπελλο με την ΑΕΚ. Μάλιστα. Εγώ φταίω, σου λέει. και γιατί δεν παραιτήθηκε αφού πήρε την ευθύνη; Διότι ο μόνο μέρος που μπορεί να βρει δουλειά είναι στην Αραβική Χερσόνησο, άντε και την Ρουμανία.

Και μετά, πλάκωσε τα ωραία, ότι θέλει παίκτες με προσωπικότητα στον ΠΑΟΚ. Που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες με προσωπικότητα. Άδειασμα κανονικό στον Μπότο ήταν αυτό το πράγμα. Διότι αυτός έκανε τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Μόνος του. Αν είχε βάλει κι ο στρατηγός Λούτσε το χέρι του, δεν θα μίλαγε έτσι, αφού θα είχε κι αυτός την ευθύνη.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μετά τον τελικό, μίλησε και ο Βιεϊρίνια στους παίκτες και τους φόρτωσε την ευθύνη για το πατατράκ του τελικού. Ότι αυτοί φταίνε. Κι όχι ο Ρουμάνος, βέβαια. Κι ο Αντρέ μίλησε σαν αρχηγός, σου λέει. Ποιο το νόημα; Του χρόνου δεν θα παίζει από την μία και από την άλλη, η σεζόν τελείωσε. Κι είναι να φεύγουν παίκτες που δεν έχουν τελειώσει τα συμβόλαιά τους. Και θα θέλουν να πληρωθούν οι αχάριστοι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα