Ο Λουτσέσκου τα χώνει στον διαιτητή, όχι στον Μπένετ που τον έφερε! Με εντολή Μάκη γιατί κι αυτός κι ο Μπαλτάκος είναι «δικά μας παιδιά»

Ωραίος ο Λουτσέσκου και ο Μάκης ο Γκαγκάτσης. Φέρνει 1-1 ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκός, παίρνει την πρόκριση. Ποια πρόκριση, ρε. Ο Βαγιαννίδης την έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ με το δωράκι στο πρώτο ματς. Ποιος ΠΑΟΚ και παπαριές. Άλλο θέλω να σου πω.

Ο Λουτσέσκου, που έχει κάψει λάδια μπουζί – πλατίνες και εγκέφαλο αυτοκινήτου, τα χώνει στον Φινλανδό διαιτητή τον Βιλγιάνεν. Ότι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Παναθηναϊκού. Μάλιστα. Δικαίωμά του, σου λέω εγώ, να λέει ό,τι παπαριά θέλει. Σάμπως θα πληρώσει φόρο; Τζάμπα είναι.

Ο Ντόγκλας Αγκούστο που πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίρνει κίτρινη πριν ξεκινήσει το ματς, είναι όλα καλά για τον Ρουμάνο στρατηγό. Να μην ξεφύγω, όμως.

Τον Φινλανδό τον υπέρβαρο, ποιος τον έφερε να κάνει τον ρέφερι; Ο Μπένετ του Μπαλτάκου τον έφερε. Γι αυτούς γιατί δεν είπε τίποτα ο Λουτσέσκου και ο Μάκης;

Αν αδικείται ο Ολυμπιακός ή νομίζει ότι αδικείται, τα χώνει κατ’ ευθείαν στον Μπένετ και τον Μπαλτάκο. Ο Μάκης γιατί έκανε τον ψόφιο κοριό; Γιατί ο Μπαλτάκος που ως γνωστόν δεν ασχολείται με την διαιτησία κι εδώ γελάνε, αλλά κι ο Μπένετ είναι «δικά μας παιδιά», γι αυτό.

Ο Λουτσέσκου είπε αυτά που έπρεπε να πει για τους καμένους του ΠΑΟΚ. Και να τους κρατάμε στην τσίτα, ότι το κράτος της Αθήνας διοικεί και άλλες τέτοιες παπαριές, αλλά από την άλλη, έχουμε και τα δικά μας παιδιά. Αχρείαστα να είναι.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα