Ο Λουτσέσκου θέλει εθνική Ρουμανίας, έβαλε τον ΠΑΟΚ σε… ΜΕΘ και μόνο ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να τον σώσει

Η «Α» και η iapopsi.gr τα έγραφαν ίοτι οι κόλακες του Ιβάν Σαββίδης βαρούσαν παλαμάκια με την άφιξη του Λουτσέσκου ότι δεν μπορεί να περπατήσει έτσι η ομάδας με τα γεροντάκια. Λείπει η ένταση σου λέει ο κόλακας. Απο το ματς με τον Ατρόμητο.

Ποια ένταση ρε απατεώνα. Ένταση με τα παππούδια; Πλάκα κάνουμε τώρα; Μάλιστα. Και τους πήρανε χαμπάρι του κόλακες τώρα και ους τα χώνουν χοντρά οι ΠΑΟΚτσήδες οι κανονικοί.

Τα ίδια και τα ίδια, σου λένε. Εδώ ο ΠΑΟΚ είναι στη ΜΕΘ και αυτοί γράφουνε ότι πάει για πρωτάθλημα. Φοβερά πράγματα, μάστορα. Και δεν τα χώνει μονάχα στους κόλακες του Ιβάν, αλλά και τον ίδιο τον Ιβάν.

Έχεις τον Λουτσέσκου παρατηρητή του αγώνα και κάνει δηλώσεις μετά λες και πρέπει να παραδώσει κανένα δημοσιογραφικό κείμενο. Λες και δεν αποφασίζει αυτός.

Για μένα, πρέπει ν’ αφήσουνε τον Λουτσέσκου να φύγει να πάει στην εθνική Ρουμανίας και να ξαναπάρει ο Ιβάν τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ. Ή τον Άγγελο Αναστασιάδη. Έτσι είναι.

Ότι ήταν να δώσει, το έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Φουλ  παραμύθι και κόντρα παραμύθι. Δεν πουλάει πια με τον ΠΑΟΚ διασωληνωμένο. Τώρα λέει ότι του φταίει η διακοπή. Πριν από την διακοπή έλεγε ότι θα του έκανε καλό η διακοπή, για να συντονιστεί καλύτερα η ομάδα. Πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Σου λέει ο Λουτσέσκου και να με απολύσουνε, μπορεί να πάω στην εθνική Ρουμανίας. Αποσυντονίστηκε μ’ αυτό που γράφτηκε ότι τον θέλει η εθνική. Μεγάλη τιμή να σε θέλει η χώρα σου για προπονητή.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα