Ο Λυσάνδρου για τη Super League, και ο Κυριάκος στο περίμενε…

Το βλέμμα στην ΕΠΟ έχουν στρέψει όλοι και παρακολουθούν τις εξελίξεις που θα διαμορφώσουν τις ισορροπίες στις επικείμενες εκλογές. Όταν, βέβαια, γίνουν αυτές, διότι με την εκκρεμότητα των Ολυμπιακών Αγώνων και με βάση τον νόμο 2725, η μετάθεση των αρχαιρεσιών ακόμα και το 2021 είναι κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό στο μυαλό των εμπλεκομένων.

Εκκρεμότητα, ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο στην ομοσπονδία. Σε προεκλογική περίοδο έχει εισέλθει και η Super League. Διότι μπορεί να το ξεχνούν πολλοί, όμως η θητεία του Μηνά Λυσάνδρου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αν δεν παραμείνει στην προεδρία του συνεταιρισμού ο εκλεκτός της ΑΕΚ, τότε η αλλαγή μπορεί να καθορίσει και τις συμμαχίες στην ΕΠΟ. Κάποια πράγματα πάνε πακέτο, και στην περίπτωση του Λυσάνδρου αυτό ισχύει το δίχως άλλο.

Με τα σημερινά δεδομένα, ο πρόεδρος της Super League θα παραμείνει ο ίδιος. Φιλοδοξίες για διεκδίκηση της θέσης δεν έχουν εκφραστεί από κάποιον άλλον. Επειδή, όμως, στο ποδόσφαιρο η ρευστότητα είναι μεγαλύτερη από αυτή των πολιτών, μέχρι την ημέρα των εκλογών ας αφήσουμε ανοικτό ένα ενδεχόμενο. Υπάρχει, άλλωστε, και ο Κυριάκος Κυριάκος που παίζει μπάλα παντού σαν 10άρι παλαιάς κοπής στα συστήματα του Ιβάν.

Διαβάστε επίσης