O… μάγειρας Τσακαλώτος, το παστίτσιο του Πέτσα και το καμμένο φαγητό της Νοτοπούλου

Αποκαλούνται -όχι τυχαία- «γαστρονομικά Όσκαρ» τα βραβεία «Χρυσοί Σκούφοι» που απονεμήθηκαν χθες, σε μια λαμπερή τελετή με παρόντες πολλούς πολιτικούς και με ενδιαφέρουσες γαστριμαργικές… αποκαλύψεις.

Γιατί, οι πολιτικοί που παρακολούθησαν την τελετή ρωτήθηκαν για πολλά και απάντησαν για τη σχέση τους με το φαγητό και τη μαγειρική.

Πέτσας: Αγαπημένο φαγητό το παστίτσιο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αποκάλυψε ότι έχει να μαγειρέψει από φοιτητής. Όμως, αγαπά την ασιατική κουζίνα και το ελληνικό φαγητό με πρώτο και καλύτερο το παστίτσιο.

Τσακαλώτος: Καλύτερος μάγειρας από οικονομολόγος

Τη μαγειρική του δεινότητα αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, που δήλωσε ότι είναι καλύτερος μάγειρας από οικονομολόγος.

Νοτοπούλου-Χρηστίδης: Καίνε τα φαγητά

Πώς εξασφαλίζει η Κατερίνα Νοτοπούλου ότι δεν θα κάψει το φαγητό; Είναι απλό. Όπως αποκάλυψε, δεν καίει φαγητά γιατί δεν μαγειρεύει, όμως απολαμβάνει τα γεύματα που της μαγειρεύουν. Αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης δήλωσε ότι καίει σχεδόν όλα τα φαγητά και ότι αγαπημένα του να είναι τα ιταλικά φαγητά και συγκεκριμένα οι μακαρονάδες.

Γιαννακοπούλου: Μάχη με τον… μουσακά

Μάχη με… τον μουσακά δίνει στην κουζίνα της η Νάντια Γιαννακοπούλου, που όπως είπε, παρά τις προσπάθειες δεν τον πετυχαίνει.

Για την ιστορία, για άλλη μια φορά θριάμβευσε το εστιατόριο Etrusco του Έκτορα Μποτρίνι, ενώ βραβεύτηκαν συνολικά 28 εστιατόρια, 17 στην επαρχία και 9 στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα