Ο Μάκης, «κότα» μπροστά στον «γαύρο» Γιαρένη, «παράκουσε ο Βάτσιος»

Ο Μάκης ο Γκαγκάτσης, ο υιός ο αγαπητός του Βασιλομπίλαρου, στο ματς του ΠΑΟΚ με την Λαμία τα έχωσε στον Βάτσιο και του είπε «σφυρίζεις εγκληματικά και δεν βάζετε μυαλό, είδες τι έπαθαν ο Τσαγκαράκης με τον Παπαπέτρου». Και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός μήνα από τα γήπεδα.

Και πάει ο δικηγόρος του ο Λάμπρος Μπίρδας στην Εφέσεων του Γιαρένη και τι λέει; Ότι ο διαιτητής Βάτσιος παράκουσε, δεν είπε τέτοια πράγματα ο Μάκης.

Και ρωτάω τώρα εγώ. Δεν εξετάζω αν είναι αντρίκια πράγματα αυτά. Παιχνίδι γίνεται. Και μέσα στο παιχνίδι είναι να λέει ο Μάκης ότι παράκουσε ο Βάτσιος. Άλλωστε, ο Μάκης είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος. Αξιοπρεπής, μαζεμένος και το μόνο που τον νοιάζει είναι να πάει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα, αν απείλησε να χωρίσει την Ελλάδα στα δυο, είναι άλλο πράγμα. Ο κάθε μετριοπαθής έχει και τις εκρήξεις του.

Να μην ξεφύγουμε, όμως. Αν ο Γιαρένης αυτή την φορά τον αφήσει με την τιμωρία ή του επιβάλει μεγαλύτερη, τι θα κάνει μετά ο Μάκης; Θα πει ότι είναι ματιασμένος ο Γιαρένης; Μιλάμε για τον ίδιο δικαστή που έβγαλε καθαρό τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας.

Τι λέει μετά ο Μάκης; Ότι τον αδίκησε; Θα ξανακόψει την Ελλάδα στα δυο; Ερώτηση κάνω. Θα βγάλει ανακοίνωση ότι ο Γιαρένης είναι γαύρος γιατί είχε τις δυο κόρες του κολυμβήτριες στον Ολυμπιακό;

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα