Ο Μανωλάς πήγε σήμερα στην «Αγια-Σοφιά» να μιλήσει για τον Οκόνσκι

Την «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena» επισκέφθηκαν σήμερα οι Στέλιος Μανωλάς και Μίροσλαβ Οκόνσκι. Σκοπός της παρουσίας τους στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ αποτέλεσε ένα αφιέρωμα της πολωνικής τηλεόρασης στον δεύτερο, για τον οποίο μίλησε ο Έλληνας παλαίμαχος άσος.

Μάλιστα, ο Στέλιος Μανωλάς -για τον οποίο τις προηγούμενες μέρες είχε σηκωθεί αρκετή κουβέντα σχετικά με την απουσία του από τα ιστορικά εγκαίνια του «στολιδιού» της «Ένωσης»- αποκάλυψε ότι δεν παρευρέθηκε ούτε εκείνη τη μέρα, ούτε στο πρώτο ματς, κόντρα στον Ιωνικό. Ωστόσο, χαρακτήρισε το γήπεδο ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

«Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα στον κόσμο», δήλωσε αρχικά ο Μανωλάς στο κανάλι «Κιτρινόμαυρος αετός ΑΕΚ» στο youtube. «Στα εγκαίνια και στο πρώτο ματς δεν ήμουν. Ήρθα σήμερα, διότι μέσα στο γήπεδο είναι ο Οκόνσκι που ήρθε με την πολωνική τηλεόραση που κάνει αφιέρωμα και ήρθα να μιλήσω για τον ”Όκο”. Γιατί για μένα -πέρα από καταπληκτικό παιδί- είναι το μεγαλύτερο ταλέντο ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από την ΑΕΚ», επισήμανε ακόμα ο παλαίμαχος άσος του «δικεφάλου».

Να σημειωθεί ότι, τον Μίροσλαβ Οκόνσλι συνόδευσε και ο συμπατριώτης του και Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα