Ο Μανωλάς ξεμπρόστιασε τον Φαν’τ Σιπ, ψέματα μας έλεγε τόσο καιρό

Φοβερά και τρομερά πράγματα είπε ο Κώστας Μανωλάς, καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή του Mega, για τον Ολλανδό «προφέσορα» της εθνικής ομάδας Τζόνι Φαν’τ Σιπ. Είχε προαποφασιστεί η καρατόμησή του, καθώς και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εθνική ο Ολλανδός «σωτήρας».

Τι είπε ο Μανωλάς; Ότι του τηλεφώνησε και του είπε ότι θέλει να φτιάξει καινούργια εθνική με νέους παίκτες. Ότι δεν τους υπολογίζει. Λες κι ο Μανωλάς είναι γέρος, το ίδιο κι ο Παπασταθόπουλος.

Τι αποδεικνύει αυτό; Ο,τι επισημαίνει η «Α» και η iapopsi.gr καιρό τώρα, καθότι έχει «εκ των έσω» ενημέρωση. Ότι ο Φαν μας δούλευε τόσο καιρό. Κανονικά και με το νόμο.

Διαβάστε, τι είχε δηλώσει στις 2 Μαΐου: «Οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς δεν ήταν στη λίστα για τα φιλικά του Μαρτίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους παρακολουθούμε καθώς γνωρίζουμε την αξία τους».

Πρώτα είπε στον Μανωλά και τον Σωκράτη ότι δεν τους υπολογίζει και μας κορόιδευε όλους ότι τους έχει στα υπ όψιν.

Ο Τζόνι έπαιρνε εντολές. Αν έχει καμία άλλη εξήγηση, να μας την πει. Αλήθειες όμως, όχι ψέματα.

Κι εμείς δεν θα πούμε ότι κάνει παιχνίδια με μανατζαριλίκια για να κονομάει, που τον κατηγορούνε φόρα παρτίδα. Ότι καλεί παίκτες για να πουληθούν. Η εκπομπή δεν υιοθετεί, που λέει κι ο Θωμαϊδης.

Αν έχει άντερα ο Τζίνο, να βγει να διαψεύσει τον Μανωλά εδώ και τώρα.

Ο Μανωλάς αναρωτήθηκε και κάτι άλλο για τον κουμπάρο του τον Σιόβα: Αν λέει, δέκα παίκτες έκαναν δηλώσεις για εμένα και τον Σωκράτη, θα τους έδιωχνε όλους;

Ποιος, όμως, να μιλήσει, ρε. Οι αμυντικοί; Αν ξανάρθουν οι δυο, που θα πάνε οι σημερινοί; Ένα κάρο αμυντικούς έχει πάρει. Τι θ’ απογίνουν αυτά τα παιδιά; Κι αυτά όνειρά έχουν. Να παίξουν σε ομάδα του εξωτερικού ή να κάνουν καμία μεταγραφή.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα