Ο Μαρινάκης δεν «έδωσε» το ματς στον Άρη, μήπως ξέρει το γιατί ο Θεόφιλος Μητρούδης;

Η «Α» και η iapopsi.gr το είχαν γράψει καθαρά. Ο Μαρινάκης θέλει να το πάρει το πρωτάθλημα με 40 βαθμούς διαφορά, δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν Άρη, όπως γράφουν συνέχεια τα παιδιά του Ιβάν του Σαββίδη, οι Σαββιδοτέχνες, όπως του αποκαλώ.

Άλλο είναι το θέμα μου. Αυτός ο Θεόφιλος Μητρούδης που βγήκε την περασμένη εβδομάδα και είπε ότι κάτι έπαιξε με τον Κουέστα στον αγώνα Άρη – Ολυμπιακού στο κύπελλο κι ότι ο Μαρινάκης σε αντάλλαγμα θα δώσει έξι βαθμούς στον Άρη, υπάρχει;

Για να μιλήσει για το μπάσκετ κλήθηκε στην ΕΡΤ3 ο Θεόφιλος. Κι αντί να πει τι έγινε τότε επί Γκάλη, άρχισε να λέει ότι ο Καρυπίδης είναι άνθρωπος του Μαρινάκη, ντροπή ο Κουέστα και ο Μάντζιος που τον βάζει. Ότι έγινε κάτι πονηρό στο κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, τον νίκησε τον Άρη και με δέκα παίκτες. Δεν πρέπει τώρα ο Θεόφιλος να βγει να πει κάτι; Εκτέθηκε ότι ο Μαρινάκης θα έλεγε στους παίκτες και τον Μαρτίνς να κάτσουν να χάσουν και στα δυο παιχνίδια.

Ο κύριος Θεόφιλε, Θεόφιλε, η κοινωνία όφειλε, οφείλει να πει γιατί ο Μαρινάκης δεν έδωσε το ματς στο «Καραϊσκάκης». Μπορεί να έγινε τίποτα που δεν το ξέρει ο κόσμος και ο ξέρει μόνο ο Θεόφιλος.

Ο λαός του Άρη και ο Ιβάν Σαββίδης, βέβαια, περιμένουν με αγωνία ν’ ακούσουν τον Θεόφιλο. Αλλιώς, τι να υποθέσει ο κόσμος του Άρη; Ότι ο Θεόφιλος Μητρούδης είναι μπαρουφάκης; Δεν αξίζει στην ιστορία του στον Άρη. Όλα στη φόρα, γιατί δεν το έδωσε το ματσάκι ο Μαρινάκης. Κι αν δεν τα βγάλει όλα στην φόρα, νάνι και νωρίς, για να κατεβάσει φρέσκια σενάρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα