Ο Μαρινάκης να «τελειώσει» το Σαββίδη μέσα στο σπίτι του, όπως την ΑΕΚ

Η σαχλαμάρα πάει σύννεφο, ότι «δεν έχει ν’ αποδείξει τίποτα ο Ολυμπιακός»

Διαβάζεις τα ρεπορτάζ να δεις τι παίζει σήμερα για το ματς της Τούμπας και σου λένε στο Μαρινακέικο, «δεν έχει ν’ αποδείξει  τίποτα ο Ολυμπιακός». Μεγαλύτερη παπαριά απ αυτό, δεν υπάρχει. Εκτός τόπου και χρόνου τα παλικάρια. Μηδέν ένστικτο.

Εδώ, μιλάμε, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να τελειώσει τον Ιβάν Σαββίδη μέσα στο ίδιο του το σπίτι, την Τούμπα, για να αναβάλει τον ερχομό του στην Ελλάδα για κανέναν χρόνο ακόμα και στο Μαρινακέικο γράφουν ότι δεν τρέχει τίποτα αν χάσει, δηλαδή, ο Ολυμπιακός. Τον ρώτησαν το Μαρινάκη και τους απάντησε ότι εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα αν κάνουνε και μία ήττα παραπάνω;

Πλάκα κάνουμε τώρα, ρε; Αν είναι δυνατόν να νικήσει με πεντάρα μέσα στην Τούμπα θέλει ο Μαρινάκης. Όπως έγινε και με την ΑΕΚ. Να τον ξεφτιλίσει θέλει τον Ιβάν, να τον διασύρει. Όπως έγινε με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Διότι έτσι κι αρπάξει καμιά τριάρα πάλι στην Τούμπα, χάσει και στον τελικό του κυπέλλου (αν προκριθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ), θα γίνει πανηγύρια την Θεσσαλονίκη. Θα βγούνε για Ιβανοπάρτυ οι ΠΑΟΚτζήδες.

Άκου, μάστορα, για να μαθαίνεις. Οι φραγκάτοι, έτσι σκέφτονται. Δεν έχουν και τίποτα άλλο να σκεφτούνε δηλαδή. Ούτε επιχειρήσεις, ούτε αεροπλάνα και βαπόρια σκέφτονται. Πώς να την φέρει ο ένας στον άλλονα. Μόνο αυτό τους ενδιαφέρει, άπαξ και μπλέξουνε με το ποδόσφαιρο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα