Ο Μαρινάκης, o Ιβάν, ο Βάγγος, ο Θόδωρος και η Nova

Το «Σαββιδοτεχνείο» έχασε την ψυχραιμία του και… κατασκευάζει υπεύθυνους

Ο Σαββίδης προτίμησε, τελικά, να δώσει τον ΠΑΟΚ στο PAOK Tv κι όχι στη Nova. Λέγεται, τώρα, στην πιάτσα, ότι το έκανε αυτό γιατί είχε την… πληροφορία ότι το συνδρομητικό κανάλι θα το αγοράσει ο… Μαρινάκης! Αυτό του «σφύριξαν» από την Αθήνα. Τρίχες κατσαρές. Ο Ιβάν μόλις έσπασε η συμφωνία με την ΕΡΤ αποφάσισε να μην πάει στη Nova, αλλά να ενεργοποιήσει την ευρωμηχανή χρήματος του ιντερνετικού καναλιού του «δικεφάλου». Για την οποία ενδιαφέρεται ο Κυριακού του ΑΝΤ1, κι αυτό είναι γνωστό εδώ κι ένα χρόνο. Αυτοί που… πληροφόρησαν τον Σαββίδη για τα περί ενδιαφέροντος του Μαρινάκη, είναι αυτοί οι ίδιοι που του πρότειναν να μην κατέβει στο πρωτάθλημα, αν η ΕΡΤ δεν έδινε τα υπεσχημένα λεφτά των 10 εκατ. ευρώ ετησίως για δέκα χρόνια. Είναι αυτός ο περίγυρος του Σαββίδη, συμπεριλαμβανομένου και του «Σαββιδοτεχνείου» που του πουλούν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Άπαξ και το «Σαββιδοτεχνείο» έχασε την ψυχραιμία του, διαβάζεις ωραία πράγματα, σκέτη παράκρουση. Ήταν πέναλτι, λέει, το χέρι του Γκιγιέρμε στο ματς με την Κράσνονταρ, αλλά ο διαιτητής δεν το έδωσε, γιατί ο Ολυμπιακός έχει τον Θεοδωρίδη στα κέντρα εξουσίας. Ενώ ο Άγγλος διαιτητής έδωσε το πέναλτι στον Άγιαξ, στο χέρι του Μπίσεσβαρ. Ας δεχτούμε ότι έτσι είναι, ότι ο Ολυμπιακός έχει μπάρμπα στην Κορώνη, τον Θόδωρα, παρ’ ότι μέχρι ανακοινώσεις εναντίον του έβγαζε όλη τη χρονιά πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μπάρμπα στην Ελλάδα τον Βάγγο τον Γραμμένο; Ποιος τον αποκάλεσε «δικός μας»; Ο Ιβάν ο τρομερός. Που πλήρωσε και 3,5 εκατομμυριάκια για να τον βγάλει πρόεδρο. Υπάρχει καμία διαφορά;

Να είσαι Ιβάν Σαββίδης, να είσαι εκλεκτό μέλος του «Σαββιδοτεχνείου» και να διαβάζεις ότι ο Ολυμπιακός αν περάσει στους ομίλους του Champions League έχει από χέρι 38 μιλιόνια. Και τα δέκα από αυτά, από το market poοl του Champions League! Θα τα πάρει όλα μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ. Εκεί, έτσι κι είσαι σοβαρός «Σαββιδοτέχνης», γράφεις ότι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης έχει συγγενικά πρόσωπα στον Ολυμπιακό. Ότι, και καλά, κάτι «παίχτηκε» στο Άμστερνταμ. Μιλάμε, ότι για να λύσεις τέτοιο γρίφο, πρέπει να πας στον Άγιο Φανούριο, μαζί με τον Άγγελο Αναστασιάδη, για ν’ ανακαλύψεις ποιο είναι το συγγενικό πρόσωπο. Να σ’ το φανερώσει ο Άγιος. Γι’ αυτό τον θεώρησαν «υπεύθυνο» τον Θόδωρα οι Σαββιδοτέχνες. Επειδή ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε και το market pool πάει όλο στον Ολυμπιακό. Να τους ευλογήσει ο Άγγελος, μαζί με τον Άγιο Φανούριο. Και για πέρυσι, όταν το άρπαξε ο Μελισσανίδης.

Διαβάστε επίσης