Ο Μαρινάκης, ο Σιδηρόπουλος, η «κόκκινη» παράγκα του Κλάτενμπεργκ και τα αποδυτήρια – «εκκλησία» στην Τούμπα

Ο καλυτερότερος διαιτητή Τάσος Σιδηρόπουλος με το όνομα από τη Ρόδο και φίλος του ακάματου εργάτη του ποδοσφαίρου Παναγιώτη Διακοφώτη, έγραψε το εξής στο Φύλλο Αγώνος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη. Να το ξαναθυμηθούμε:

“Μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός κος Μαρινάκης βρισκόταν στον εν γένει χώρο μεταξύ της φυσούνας και των αποδυτηρίων των διαιτητών. Καθώς διέσχιζα τον χώρο με σταμάτησε μπαίνοντας μπροστά μου και αφού με εμπόδισε να φύγω με εξύβρισε λέγοντας μου τις φράσεις «Μ…ανο εδώ βρήκες να τα κάνεις αυτά είσαι το μεγαλύτερο αρ..ι της διαιτησίας». Αφού τον τράβηξαν πίσω κατάφερα να μπω στα αποδυτήρια. Ο κος Μαρινάκης μας ακολούθησε και αφού εισήλθε σε αυτά συνέχισε να βρίζει με τις φράσεις «Παλιομ…ί πήγαινε να τα πεις και στον Κλάτενμπεργκ να πάτε να γαμ…τε και εσύ και αυτός». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποχώρησε από τα αποδυτήρια”.

Ο Μαρινάκης τα έχωσε και τον Κλάτενμπεργκ. Καλά, ο Κλάτενμπεργκ δεν είναι αυτός που έστησε παράγκα υπέρ του Ολυμπιακού;, Πώς και τον βρίζει πατόκορφα ο Μαρινάκης; Έτσι δεν λέει το Σαββιδοτεχνείο, ότι ο Άγγλος έστησε παράγκα; Για ποιον την έστησε; Για τον Απόλλωνα και τον ΟΦΗ;

Κι άλλο ένα θέλω να σου πω. Στην Τούμπα, έγινε ποτέ κανένα τέτοιο επεισόδιο που περιγράφει ο Σιδηρόπουλος; Μπούκαρε κανένας στον διαιτητή; Όχι, βέβαια. Εκεί, όλα δουλεύουνε ρολόι. Ο τελευταίος διαιτητής που είχε θέμα στην Τούμπα ήταν ο Κομίνης πριν από τρία χρόνια. Απ εκεί και μετά, εκκλησία η Τούμπα, ιερός ναός. Χαίρετε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα