Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποχώρησε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Διαπίστωσε πως κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στην ομάδα στο συμβουλευτικό ρόλο του σε θέματα διαιτησίας

Τρεις μήνες κράτησε η θητεία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε συμβουλευτικό ρόλο στα θέματα διαιτησίας της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 49χρονος πρώην διαιτητής με ανακοίνωση του έκανε επίσημη την αποχώρηση του από τον ρόλο αυτό, υποστηρίζοντας ότι η αυξανόμενη τοξικότητα κάνει κακό στον σύλλογο που ηγείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Προσέφερα τις υπηρεσίες μου με καλή πίστη και όσο καλύτερα μπορούσα, με την ελπίδα ότι η εμπειρία μου ως διαιτητής θα βοηθούσε την Νότιγχαμ να καταλάβει πως οι σημαντικές αποφάσεις σε μία αναμέτρηση από τους διαιτητές σχετίζονται με την λειτουργία του VAR.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ύπαρξη και η απόδοση αυτών των συγκεκριμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση μεταξύ της Νότιγχαμ και άλλων παραγόντων, σε σημείο που αποτελεί πλέον περισσότερο εμπόδιο, παρά όφελος για την ομάδα.

Επίσης οδήγησε σε μερικές ανελέητες προσωπικές επιθέσεις σε εμένα προσωπικά από διάφορα μέσα και παράγοντες. Δεν είχα προβλέψει τέτοιες απαράδεκτες αντιδράσεις, αφού πιστεύω ειλικρινά ότι υπάρχει θέση για έναν αντίστοιχο ρόλο στο μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Είμαι ευγνώμων στην Νότιγχαμ και εύχομαι ότι καλύτερο για το υπόλοιπο της σεζόν, ήταν τιμή μου», αναφέρει η επίσημη τοποθέτηση του Κλάτενμπεργκ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα