Ο Μάρκο Πάντελιτς υπηρεσιακός πρόεδρος στην ομοσπονδία της Σερβίας

Υπηρεσιακός πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας ανέλαβε ο άλλοτε παίκτης του Ηρακλή και του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς. Ο επί μια πενταετία πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας, Σλάβισα Κούκεζα, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί μετά την κατακραυγή για τις καταγγελίες περί συμμετοχής σε οργανωμένο έγκλημα.

Ο επί μια πενταετία επικεφαλής, Σλάβισα Κούκεζα φέρεται να  εμπλέκεται σε οργανωμένο έγκλημα, έχοντας, μάλιστα, περάσει από ανάκριση από τις αστυνομικές αρχές τον περασμένο μήνα.

Ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά όλες τις καταγγελίες, ωστόσο, μετά από έντονη στοχοποίηση από τα media και αντιδράσεις του κόσμου στα social media, επέλεξε να παραιτηθεί από το πόστο του, δηλώνοντας:

«Έχουν γίνει κάποιες προκλητικές καταγγελίες που δεν κρύβουν την παραμικρή αλήθεια. Ως εκ τούτου, για να βοηθήσω την εθνική ομάδα να προετοιμαστεί απερίσπαστη στα επερχόμενα παιχνίδια, επέλεξα να αποσυρθώ από τα καθήκοντά μου».

Πλέον, υπηρεσιακός πρόεδρος αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος και γνώριμος στο ελληνικό κοινό μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό, Μάρκο Πάντελιτς.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα