Ο Μιχάλης Μουρούτσος υποψήφιος πρόεδρος στην Ομοσπονδία Ταεκβοντό

Ο πλέον γνωστός εκπρόσωπος του αθλήματος του Ταεκβοντό στη χώρα μας, Μιχάλης Μουρούτσος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ).

Ο Μουρούτσος είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, ενώ το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας είχε καταλάβει την 5η θέση.

Στην ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Μουρούτσος ανέφερε:
«Η αθλητική μεταρρύθμιση είναι γεγονός. Οι αλλαγές που συντελούνται στο χώρο του αθλητισμού διαμορφώνουν συνθήκες αισιοδοξίας για το μέλλον. Οι συνεχείς και αδιάκοπες προσπάθειες της αθλητικής ηγεσίας, τους τελευταίους 18 μήνες έχουν δημιουργήσει τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες για τις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών και επιπρόσθετα έχουν σημάνει προσκλητήριο για ανανέωση.

Καθήκον μου να ανταποκριθώ.
Επιθυμία μου να καλέσω όλους εσάς, που έχετε προσφέρει και υπηρετήσει από οποιοδήποτε πόστο, το άθλημα της καρδιάς μας, να συμπορευθούμε σε αυτήν την νέα μεγάλη πρόκληση.
Στόχος μου να ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί σας, με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, για να υπηρετήσουμε τις διαχρονικές αρχές του Taekwondo, με μοναδικό γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Ύψιστο καθήκον, μεγάλη τιμή.
Σέβομαι και τιμώ, όπως άλλωστε αρμόζει στην ιεραρχία του Taekwondo, το ΔΣ της ΕΛΟΤ, παλιούς και νέους δασκάλους-προπονητές, τις αθλήτριές μας, τους αθλητές μας καθώς και όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.
Με απόλυτη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνω, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την επιθυμία μου να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Προέδρου στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Με τιμή,
Μιχάλης Μουρούτσος».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα