Ο Mητσοτάκης απάντησε σε Τσίπρα και Πολάκη για τον Τσιόδρα

Απάντηση με σκληρά λόγια κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, τον αρχηγό του και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας ότι στοχοποίησαν τον Σωτήρη Τσιόδρα και μάλιστα πολιτικά.

«Ο κ. Πολάκης χύμηξε στον κ. Τσιόδρα και ανακαλύψατε κ . Τσίπρα εργαλειοποίηση των επιστημόνων. Σας σκανδάλισε τόσο πολύ το γεγονός ότι απευθύνθηκα στον κ. Τσιόδρα στον ενικό. Ήταν σκανδαλώδες. Πράγματι, με έναν άνθρωπο που επικοινωνώ πολλές φορές τη μέρα και καθημερινά, έχει δημιουργηθεί ένας βαθμός οικειότητας που μου τον επέτρεψαν», τόνισε ο πρωθυπουργός στη Βουλή και συνέχισε:

«Οφείλω να επαναλάβω ότι το συγκεκριμένο γεγονός δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Θέλω να τονίσω και να καταθέσω στα πρακτικά το βίντεο που διακινήσατε ως ΣΥΡΙΖΑ, που στοχοποιείτε τον κ. Τσιόδρα.

Τον βάλατε σε ένα βίντεο. Επιλέξατε την πολιτική στοχοποίηση της κυβέρνησης. Με αυτόν τον τρόπο υποβιβάσατε την πολιτική αντιπαράθεση, υποσκάπτοντας τους ειδικούς, στρώνοντας τον δρόμο του σκοταδισμού, της άγνοιας και της ημιμάθειας. Αυτά δεν έχουν θέση στην Ελλάδα. Είναι η μοιραία κατάληξη ενός αντιπολιτευτικού κατήφορου που δεν αναζητά λύσεις στα προβλήματα, αλλά μόνο προβλήματα στις λύσεις της κυβέρνησης»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα