«Ο Μητσοτάκης είναι ο Έλβις Πρίσλεϊ της Ευρώπης»

Το περιοδικό Politico ανακήρυξε τον Ελληνα Πρωθυπουργό ως τον… “Elvis της ΕΕ” επειδή θα είναι ίσως ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης που θα εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, όπως είχε κάνει ο πρώην βασιλιάς της ροκ το 1956 με την πολιομυελίτιδα.

Το δημοσίευμα του Politico είχε τίτλο “ποιός είναι ο Elvis της ΕΕ” και είναι το μπλόγκ των ανταποκριτών του περιοδικού στις Βρυξέλλες:Το περιοδικό Politico ανακήρυξε τον Ελληνα Πρωθυπουργό ως τον… “Elvis της ΕΕ” επειδή θα είναι ίσως ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης που θα εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, όπως είχε κάνει ο πρώην βασιλιάς της ροκ το 1956 με την πολιομυελίτιδα.

Το δημοσίευμα του Politico είχε τίτλο “ποιός είναι ο Elvis της ΕΕ” και είναι το μπλόγκ των ανταποκριτών του περιοδικού στις Βρυξέλλες.

Ωστόσο όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με το άρθρο του Bloomberg προ ημερών που κατέταξε την χώρα μας σε μια από τις χειρότερες θέσεις για να ζει κανείς στην πανδημία.

Τα αποτελέσματα της μηνιαίας έρευνας του Bloomberg (Covid Resilience Ranking) σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα είναι η χειρότερη χώρα στον κόσμο στη διαχείριση της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα