Ο Μητσοτάκης φόρεσε τη μάσκα του και… επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Σωτηρία»

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με γιατρούς και προσωπικό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός φορώντας προστατευτική μάσκα βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο «Σωτηρία», νοσοκομείο αναφοράς για ασθενείς με κορωνοϊό.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας με γιατρούς του νοσοκομείο Σωτηρία είπε μεταξύ άλλων «χρέος μας να εξασφαλίζουμε ότι έχετε όλα τα μέσα που χρειάζεστε για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. θέλω να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω όλους εσάς τους ήρωες που σώζετε ζωές. Είμαι σίγουρος ότι ενωμένοι θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση».

Ο πρωθυπουργός παρέδωσε στους εργαζόμενους φορτηγό με προστατευτικό υγειονομικό υλικό στους εργαζόμενους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέδωσε ένα φορτηγό με προστατευτικό υγειονομικό υλικό στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Σωτηρία, από δωρεά της ΔΕΗ. Μάλιστα απευθυνόμενος στον διοικητή της 1ης υγειονομικής περιφέρειας Παναγιώτη Στάθη είπε πως «είστε στην πρώτη γραμμή της μάχης και ανταποκρίνεστε με επάρκεια. Χρέος μας να εξασφαλίζουμε ότι έχετε όλα τα μέσα που χρειάζεστε για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας».
Ο Διοικητής της 1ης υγειονομικής περιφέρειας Παναγιώτης Στάθης από την πλευρά του ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πως 117 άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

«Είστε στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού»

«Είστε στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού. Ανταποκριθήκατε με απόλυτη επάρκεια και το δικό μας χρέος είναι να εξασφαλίζουμε ότι έχετε όλα τα μέσα για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας απρόσκοπτα με τον επαγγελματισμό που σας διακρίνει».

Απευθυνόμενος στον κύριο Στάθη είπε «στο πρόσωπό σας θα ήθελα να χαιρετίσω και να ευχαριστήσω τους ήρωες πίσω από τις μάσκες. Μπορεί να μην βλέπουμε τα πρόσωπά σας αυτές τις ημέρες, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε το χαμόγελό σας και την ικανοποίησή σας όταν καταφέρνετε να σώζετε ανθρώπινες ζωές. Το κάνετε κάθε μέρα στη δουλειά που έχετε επιλέξει. Το κάνετε σε υπερθετικό βαθμό τώρα που αντιμετωπίζουμε σε αυτή την πολύ μεγάλη κρίση. Είμαι σίγουρος ότι ενωμένοι θα την ξεπεράσουμε».

Νωρίτερα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για την ψυχική υγεία εν μέσω καραντίνας, με ανάρτησή του στο Twitter.

Διαβάστε επίσης