Ο Μονεμβασιώτης κλείνει πέντε μαγαζιά της εταιρείας Βενέτη στην Αττική λόγω κορωνοϊού ή Ολυμπιακού;

Η κρίση χτύπησε τον ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, καθώς βάζει λουκέτο σε πέντε από τα καταστήματά του της εταιρείας Βενέτη στην Αττική.

Ο ίδιος δεν συσχετίζει τη μείωση των πωλήσεών του με τα του ποδοσφαίρου και στην σύγκρουσή του με τον Ολυμπιακό, αλλά περιορίζεται να υποστηρίξει πως είναι αποτέλεσμα των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

«Εάν δεν βελτιωθεί η κατάσταση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα λουκέτα» δηλώνει o διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Όπως εξηγεί «Μετά το δεύτερο κύμα κορωνοϊού, όχι μόνο σταμάτησε η ανάπτυξη, αλλά αρχίσαμε να μετράμε τις πληγές μας».

Σε μία αγορά που χαρακτηρίζεται από τη μειωμένη κατανάλωση και την ανασφάλεια της επόμενης ημέρας, τη χαριστική βολή στους επιχειρηματίες δίνουν τα υψηλά ενοίκια. «Δυστυχώς πολλοί δεν καταλαβαίνουν τις διαστάσεις που έχει πάρει η εξάπλωση της πανδημίας. Υπάρχουν ιδιοκτήτες που αρνούνται να μειώσουν το ύψος του ενοικίου.  Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι στην αγορά δεν υπάρχουν χρήματα για κατανάλωση, ενώ κάθε νέα εξαγγελία που μιλάει για τηλεργασία και περιορισμό στα σπίτια, καθιστά τους καταναλωτές ακόμα πιο επιφυλακτικούς» εξηγεί ο Π. Μονεμβασιώτης.

Αρχές του χρόνου, πριν την εμφάνιση του ιού, η εταιρεία χάρασσε πρόγραμμα διεύρυνσης του δικτύου της. Ελπίζουμε στον τομέα αυτό να μην συμβουλεύτηκε τον Βασίλη Γκαγκάτση, τον άνθρωπό του για όλα στο ποδόσφαιρο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα