Ο Μπένετ θ’ αναλύει τις επίμαχες φάσεις κατά τα πρότυπα Κλάτενμπεργκ

Υπέρ της επαναφοράς του βίντεο στο οποίο η ΚΕΔ αναλύει και εξηγεί τις αμφισβητούμενες φάσεις, κρίνοντας μάλιστα εάν οι διαιτητές έπραξαν σωστά ή όχι τάχθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σε συνέντευξη που παραχώρησε την ΕΡΤ επεσήμανε ότι η τακτική που ακολουθούσε ο πρώην αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ πρέπει να επανέλθει και πάλι μετά την ολοκλήρωση μιας αγωνιστικής, όπως ανέφερε σε μέρος της απάντησης του για την απόφασή του να πάρει θέση με γραπτή του δήλωση για τη φάση με το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης στο ματς με την ΑΕΚ.

«Έχω μιλήσει με τον κ. Μπένετ για κάτι που είχε γίνει επί Κλάτενμπεργκ στην αρχή και μετά διεκόπη δεν ξέρω για ποιο λόγο. Επειδή στην ΚΕΔ γνωρίζουν τους κανονισμούς, είναι υποχρεωμένοι πιστεύω κάθε Τρίτη, τις φάσεις που έχουν απασχολήσει, να τις αναλύουν και να εξηγούν για ποιο λόγο έγινε κάτι. Αυτό λοιπόν θα ισχύσει, αυτή είναι η συνεννόηση μου, από την επόμενη εβδομάδα. Επειδή και ο Μπένετ και η ΚΕΔ δεν ήταν έτοιμοι προχθές, αυτό που τους είπα, είναι να εξηγήσουν γιατί δεν είναι πέναλτι. Δεν ξέρω αν μπορούν να δοθούν οι ενδοεπικοινωνίες διαιτητών γιατί δεν το έχω συζητήσει. Αυτό που έγινε με τη φάση στο ΑΕΚ – Αρης, είναι ότι τους είπα να πουν για ποιον λόγο δεν ήταν πέναλτι. Επειδή δεν ήταν έτοιμοι να βγάλουν ανακοινώσεις, προσφέρθηκα να πω εγώ τι θεωρούν, αλλά τους είπα ότι από την επόμενη εβδομάδα πρέπει να το κάνετε εσείς», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα