Ο Μπολσονάρου πουλάει «τρέλα»: ««Μην είστε π@@δες, μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε»

Ο ακροδεξιός Ζαΐχ Μπολσονάρου μετρά 162.000 νεκρούς στη Βραζιλία αλλά συνεχίζει να πουλάει «τρέλα». Ο Πρόεδρος της χώρας υποβάθμισε ξανά τη σοβαρότητα του κορωνοϊού και εμφανίστηκε άκρως προκλητικός καθώς αν και περισσότεροι από 162.000 άνθρωποι στη χώρα του έχουν χάσει τη ζωή τους εκείνος κάλεσε τους Βραζιλιάνους να σταματήσουν να είναι «μια χώρα π…δων».

Όπως είπε σε ομιλία του για τον τουρισμό από την έδρα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης: «Σήμερα συζητάμε μόνο για την πανδημία, πρέπει να σταματήσει αυτό. Λυπάμαι για τους νεκρούς, λυπάμαι. Αλλά μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε, όλος ο κόσμος εδώ θα πεθάνει. Δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να ξεφύγουμε από αυτό, να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε μια χώρα π…δων. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να πολεμήσουμε».

Κι όλα αυτά την ώρα που η Βραζιλία μετράει πάνω από 162.000 νεκρούς και περισσότερες από 5,6 εκατομμύρια μολύνσεις

Να σημειωθεί πως ο Ζαΐχ Μπολσονάρου είχε χαιρετίσει ως «νίκη» την αναστολή της συμμετοχής της χώρας του στις κλινικές δοκιμές της τρίτης φάσης του εμβολίου CoronaVac του κινεζικού εργαστηρίου Sinovac.

«Θάνατος, αναπηρία, ανωμαλίες… αυτό είναι το εμβόλιο που ο Ντόρια ήθελε να αναγκάσει όλους τους κατοίκους του Σάο Πάολο να κάνουν», κατήγγειλε ο Βραζιλιάνος πρόεδρος μέσω της σελίδας του στο Facebook αναφερόμενος στον κυβερνήτη του Σάο Πάολο και πολιτικό του αντίπαλο Ζοάο Ντόρια.

«Ακόμη μια νίκη για τον Ζαΐχ Μπολσονάρου», πρόσθεσε, απαντώντας σε σχόλιο χρήστη που τον ρωτούσε αν η κυβέρνηση της Βραζιλίας θα δεχόταν να λάβει ή να παράξει τοπικά το εν λόγω εμβόλιο, αν αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα