Ο Νάτσο Σκόκο έγινε… κηπουρός στην Αργεντινή

Ο Νάτσο Σκόκο για λόγους ασφαλείας εν μέσω κορωνοϊού δεν βγαίνει από το σπίτι του.   Ο πάλαι ποτέ παίκτης της ΑΕΚ, έχει προσφέρει πολλά αυτές τις μέρες στην μικρή επαρχία της Σάντα Φε από όπου κατάγεται, καθώς με συνεχόμενες δωρεές του καλύπτει πολλές βασικές ανάγκες των κατοίκων της.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι βιώνουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Γι’ αυτό και στέλνω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στον χώρο της Υγείας και υπερασπίζονται με όποιον τρόπο μπορούν τις ζωές μας», λέει ο Σκόκο στο σχετικό αφιέρωμα της διαδικτυακής έκδοσης της αργεντίνικης εφημερίδας «Ole».

Όσον αφορά το πως περνάει τις μέρες του όσο βρίσκεται σε καραντίνα; «Κάνω κηπουρικές δουλειές, φροντίζω το γρασίδι, περιποιούμαι τα φυτά. Οι μέρες μου περνάνε με αυτόν τον τρόπο», τονίζει ο ίδιος και από αυτό το απόσπασμα προκύπτει και ο τίτλος του αφιερώματος: «Ο κηπουρός Σκόκο».

Στο αφιέρωμα υπάρχει και ένα μικρό κομμάτι που τίθεται το ερώτημα αναφορικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη σεζόν.

«Δεν έχει αποφασίσει ακόμα το τι θα κάνει μετά τις 31 Ιουνίου, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με τη Ρίβερ, ωστόσο για τον Σκόκο αυτό είναι ένα ζήτημα που έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Και είναι απόλυτα κατανοητό. Για την ώρα, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προσέχει την ατομική του υγιεινή και να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τους 5.500 κατοίκους της πόλης του», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο παίκτης της Ρίβερ καταλήγει: «Πρέπει να δούμε τη θετική πλευρά όλου αυτού. Μπορούμε να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας, κάτι που υπό άλλες συνθήκες είναι ανέφικτο με τις υποχρεώσεις που έχουμε. Μέρα με τη μέρα, αυτή η κατάσταση αποτελεί μια δοκιμασία, ένα κίνητρο για να είμαστε καλύτεροι γονείς, να κάνουμε τα παιδιά μας χαρούμενα, να μην βαριούνται. Υπάρχει όμως και η κακή πλευρά, η δύσκολη, το να πρέπει να τους εξηγούμε γιατί δεν πρέπει να βγαίνουν έξω, γιατί δεν μπορούν να βλέπουν τους φίλους τους, τους παππούδες τους, τις γιαγιάδες τους. Και οι καθημερινές τους ερωτήσεις είναι διαρκείς».

 

Διαβάστε επίσης