Ο Νεϊμάρ κοστίζει 1,4 εκατ. ευρώ το ματς στην Παρί

Το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ δαπάνησε η Παρί Σεν Ζερμέν για να πάρει τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, η μεταγραφή του Βραζιλιάνου δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ο Νεϊμάρ είναι από τους υψηλόμισθους της ομάδας καθώς οι μηνιαίες απολαβές του ξεπερνάνε τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Από το 2017 που έφτασε στην Παρί, ο Νεϊμάρ αγωνίστηκε μόλις σε 80 παιχνίδια. Αυτό το σύνολο αγώνων αντιπροσωπεύει μόλις το 51%, έχοντας κατά μέσο όρο 26 παιχνίδια ανά σεζόν.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι κόστισε 222 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί για να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα και ότι τον πληρώνει 37 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, οι λογαριασμοί δεν αντικατοπτρίζουν μια αξιόλογη επένδυση.

Κάθε εμφάνιση κόστισε στον σύλλογο περίπου 1.400.000 ευρώ, που σημαίνει ότι μέχρι στιγμής για τα 80 παιχνίδια του η διοίκηση τον έχει πληρώσει 111 εκατομμύρια ευρώ. Οι τραυματισμοί κόστισαν στον Βραζιλιάνο ο οποίος δεν αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια ενώ πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, ο Νεϊμάρ έχασε 100 ημέρες με την Παρί και έπαιξε μόλις 30 από τα 56 παιχνίδια της το 2017/18.

Ο Νεϊμάρ δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να προσφέρει τα αναμενόμενα γι’ αυτό και οι φήμες περί αποχώρησης του το φετινό καλοκαίρι φουντώνουν.

Διαβάστε επίσης