Ο Νικολά Ράσκιν αντικαταστάτης του Χουάνγκ, αν πουληθεί ο Νοτιοκορεάτης (video)

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον νεαρό Βέλγο, 23 ετών, Νικολά Ρασκίν της Στάνταρντ Λιέγης. Θα είναι μεγάλη μακριά αν τον πάρει. Ο Ρασκίν είναι μία έκδοση Ιν Μπέομ Χουάνγκ.

Λογικό είναι να σκέφτονται έτσι στον Ολυμπιακό. Ο Χουάνγκ έγραψε με την Νότια Κορέα στο Μουντιάλ. Έγινε γνωστός, όχι μόνο γιατί έπαιξε, αλλά γιατι έπαιξε καλά. Αυτός ήταν ο κινητήριος μοχλός της εθνικής. Όπως αι στον Ολυμπιακό, βέβαια.

Το Μουντιάλ, μάστορα, είναι ένα τεράστιο παζάρι. Τον είδαν τον Χουάνγκ και μεγάλες ομάδες. Κι έρχεται αύριο μία και του λέει του Μαρινάκη, πόσα θέλεις για τον Νοτιοκορεάτη. Κι άπαξ και του ακουμπήσει καμιά εικοσάρα στο τραπέζι, τι θα κάνει ο Μαρινάκης; Θα του πει «όχι»;

Γι αυτό κι ο Ολυμπιακός θέλει αυτόν τον πιτσιρικά 23 ετών που έπαιξε στην εθνική Βελγίου Κ23. Για αντικαταστάτη του Χουάνγκ σε περίπτωση που πουληθεί το πουλέν.

Ο Ρασκίν είναι παιχτρόνι. Μπορεί να παίξει από αμυντικό χαφ, μέχρι στο «8», έως και δεκάρι. Το’ χει το παλικαράκι. Το ξέρει το έργο.

Κι οι κινήσεις του είναι πανομοιότυπες μ’ αυτές του Κορεάτη. Και κόβει και πασάρει καλά. Είναι ένας σβούρας που ξέρει μπάλας, δες και το βίντεο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα