Ο Νίκος Παπανδρέου «χρωματίζει» την υποψηφιότητα του στο ΚΙΝΑΛ

Μαζί με τον ανιψιό του Κώστα Κατσανέβα έβαψαν το κτίριο που στεγάζεται το Ίδρυμα Γεώργιος Παπανδρέου στέλνοντας μήνυμα στην Γεννηματά

Σε μία κίνηση με υψηλό συμβολισμό προχώρησε ο Νίκος Παπανδρέου λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ ότι ξεκινά τη λειτουργία του νέου think tank του κόμματος, του «Ινστιτούτου Σοσιαλδημοκρατίας (ΙΝΣΑΛ)» που θα αντικαταστήσει το ΙΣΤΑΜΕ «Ανδρέας Παπανδρέου», το οποίο έβαλε λουκέτο επί προεδρίας Γεννηματά, λόγω χρεοκοπίας.

Ο Νίκος Παπανδρέου, λοιπόν, μαζί με τον ανιψιό του Κωνσταντίνο Κατσανέβα (υιό της αδερφής του Σοφίας, ο οποίος διαμένει στο ιστορικό σπίτι των Παπανδρέου στο Καστρί) και  με συνεργάτες και φίλους του ΠΑΣΟΚ πήραν βούρτσες και πινέλα και φορώντας φυσικά μάσκες πήγαν και έβαψαν το ίδρυμα, αλλάζοντας την όψη του κτιρίου που φιλοξενεί το Ίδρυμα του Γεωργίου Παπανδρέου.

Ο Νίκος Παπανδρέου μαζί με τον ανιψιό του και συνεργάτες έβαψαν το κτίριο που στεγάζεται το ίδρυμα Γεώργιος Παπανδρέου

Οι πιο προχωρημένοι κατάλαβαν ότι η κίνηση του Νίκου Παπανδρέου δεν ήταν τόσο αθώα. Σαν να έστειλαν ένα μήνυμα προς την Χαριλάου Τρικούπη, ότι δεν αναγνωρίζουν άλλο ίδρυμα. Παράλληλα, πηγές πλησίον στην οικογένεια Παπανδρέου, υποστηρίζουν ότι τα δύο αδέλφια Γιώργος και Νίκος βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία και ο δευτερότοκος γιος του Ανδρέα Παπανδρέου σκέφτεται σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως ο Νίκος Παπανδρέου συμφωνεί με τον Παύλο Γερουλάνο για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ.  Και στο όνομα, αλλά και στα σύμβολα.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Κατσανέβας ενδιαφέρεται για την πολιτική και συνήθως είναι στην πρώτη σειρά των εκδηλώσεων του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα