
Ο Νίστρουπ κάθεται πάνω σε βόμβα
Ας μη γελιόμαστε, η οριακή και ψυχοβγαλτική νίκη με 1-0 επί της Νίκης Βόλου δεν είναι απλώς ένα «κακό βράδυ», είναι ένα ηχηρό καμπανάκι για τον Τζέικομπ Νίστρουπ.
Ο Δανός τεχνικός θα πρέπει να καταλάβει γρήγορα πού βρίσκεται, γιατί στον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου, η υπομονή εξαντλείται πιο γρήγορα από τα εκατομμύρια των μεταγραφών.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν τίναξε την μπάνκα στον αέρα, ξοδεύοντας 50 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφικά συμβόλαια, για να βλέπει την ομάδα του να φτύνει αίμα και να κερδίζει με το ζόρι μια ομάδα της Β’ Εθνικής.
Αν το πλάνο του Νίστρουπ ήταν να παρουσιάσει αυτό το άνευρο και δυσκοίλιο ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, τότε η διοίκηση θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κρατήσει τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο με την ομάδα της περασμένης χρονιάς.
Να γλύτωνε και την πενηντάρα…
Αυτή τη στιγμή, ο Νίστρουπ κάθεται κυριολεκτικά πάνω σε μια αναμμένη χειροβομβίδα. Τα άλλοθι της προσαρμογής και του «χτισίματος» τελείωσαν. Όταν σου παρέχεται ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, η απαίτηση δεν είναι απλά να παίρνεις το αποτέλεσμα, αλλά να ισοπεδώνεις τέτοιους αντιπάλους.
Αν ο Δανός δεν βρει άμεσα το αντίδοτο στην αγωνιστική μιζέρια, η χειροβομβίδα θα σκάσει στα χέρια του πολύ πριν προλάβει να βγάλει το φθινόπωρο