Ο Ντρεοσί κρατάει τον Βιγιαφάνιες, αλλά με το «πνευματικό πρόβλημά» του τι θα γίνει;

Ο Πιέρ Ντρεοσί δεν πήρε τη χατζάρα με το «καλημέρα» στον Παναθηναϊκό. Ενώ μέχρι πρότινος περιοριζόταν σε ρόλο παρατηρητή και άφηνε το πεδίο στον Λάζλο Μπόλονι, για πρώτη φορά λειτούργησε παρεμβατικά και κατέστησε σαφές ποιος θα έχει το κουμάντο.

Και ξεκίνησε από τους δυο «παραβατικούς» Μακέντα και Βιγιαφάνες, εκτός από την ομιλία που απεύθυνε ενώπιον όλων των ποδοσφαιριστών. Οι δυο τους είχαν υποπέσει στα πιο σοβαρά κρούσματα απειθαρχίας στην Τούμπα.

Ο Ντρεοσί ξεκαθάρισε στον Μακέντα και στον Βιγιαφάνιες ότι δεν θα ανεχθεί παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον και έχει την άδεια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, για να πάρει αυστηρά μέτρια εφόσον το κρίνει απαραίτητο.

Ο Ντρεοσί εξήγησε πως δεν είναι αποδεκτό δύο από τους πιο έμπειρους, πιο ακριβοπληρωμένους του ρόστερ, από τους ηγέτες του Παναθηναϊκού και με επιρροή στην ομάδα, να συμπεριφέρονται εγωιστικά και να αμαυρώνουν δημοσίως το προφίλ του Συλλόγου.

Ο Μακέντα και ο Βιγιαφάνιες αναγνώρισαν το λάθος τους και έδειξαν μεταμέλεια. Βέβαια, ο Ντρεοσί επισήμανε πως δεν αρκεί να μετανιώσουν, αλλά να δείξουν έμπρακτα στο γήπεδο τη διάθεση τους να ανταποδώσουν στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ θα επιβάλλει πρόστιμο στον Μακέντα και στον Βιγιαφάνιες, όπως προβλέπεται στον εσωτερικό κανονισμό. Πιθανότατα του Μακέντα να είναι υψηλότερο, επειδή είναι υπότροπος από το ματς με τον Ατρόμητο. Κατά τ’ άλλα, εάν τα επεισόδια έχουν λήξει, θα φανεί σε βάθος χρόνου…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα