Ο Ντρεοσί μίλησε ως… λυκειάρχης, αλλά θα τολμήσει ν’ αποβάλλει τον «άτακτο μαθητή» Βιγιαφάνες;

Ο Πιέρ Ντρεοσί ανέλαβε δράση. Μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ως τι μίλησε, όμως; Ως λυκειάρχης. «Ελπίζω να περάσατε όμορφα στις διακοπές σας», τους είπε.

Μπορεί να τους ζήτησε να γράφουν και ημερολόγιο για το τι κάνανε στις μίνι διακοπές, ποιος ξέρει.

Αλλού είναι το θέμα. Από τη μία τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κι από την άλλη, είπε ότι πολλοί θα φύγουν. Ωραία πράματα. Να έχει ο άλλος κατά νου ότι μπορεί να φύγει και να πάει να τα δώσει όλα. Πώς γκένεν ατό που είπε κι ο μέγιστος Ογκουνσότο;

Δεν τους άρεσε, λέει οι συμπεριφορές στην Τούμπα κι μιλούσε… γενικά. Τι γενικά ρε Πιέρρο; Ο Βιγιαφάνες τα έκανε μπουρ@@@λο στην Τούμπα. Κι ο Μπόλονι τον έδωσε φόρα παρτίδα ότι έχει πνευματικό πρόβλημα.

Και πως να συνεργαστεί μαζί του ο Μπόλονι, που τον αποκάλεσε προβληματικό; Μήπως γι αυτόν χτυπάει καμπάνα; Μήπως ο λυκειάρχης θα τους δώσει καμία δεκαήμερη αποβολή για να συνετιστεί; Ή, μήπως θα τον αποβάλει από το λύκειο του Παναθηναϊκού;

«Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην άδειά σας και να ξεκουραστήκατε. Μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει όλοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν από την ομάδα, άλλοι θα έρθουν. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το ομαδικό πνεύμα. Είναι απαραίτητο για να ανεβάσουμε επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Είδα συμπεριφορές στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που δεν μου άρεσαν. Μιλάω γενικά και όχι ανά περίπτωση. Δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές σε μεγάλα επαγγελματικά κλαμπ».

Μετά από οκτώ ημέρες άδειας για τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις. Εξαίρεση οι Μαουρίσιο, Σαβιέρ, Κόναν που έχουν επιπλέον άδεια.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορία της μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Διούδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπεκ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα