Ο Οδυσσέας στο πλευρό του Νίκου

Μια φωτογραφία που έχει τη δική της σημειολογία ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (εκ των αντιπροέδρων της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ)

Μια φωτογραφία που έχει τη δική της σημειολογία ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (εκ των αντιπροέδρων της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ).

Στη φωτογραφία φαίνεται ο ίδιος μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη από την κοινή τους παρουσία στο Φόρουμ των Δελφών. Το ενσταντανέ, ωστόσο, δεν είναι τυχαίο, και αυτό γιατί ουσιαστικά απεικονίζει τη συμμαχία που έχουν συνάψει τα δύο στελέχη του κόμματος, με φόντο την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο Κωνσταντινόπουλος εδώ και καιρό είναι στον πλευρό του Ανδρουλάκη και αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες του ευρωβουλευτή στην μάχη για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής. Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντινόπουλος ήταν υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ το 2015, όπου σε σύνολο 52.388 ψηφισάντων κατετάγη τρίτος (πίσω από Γεννηματά και Λοβέρδο) με 11.944 ψήφους (22,97%).

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ηττήθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ από τη Φώφη Γεννηματά τον Νοέμβριο του 2017.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα