Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε Λάζαρο

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη… βούλα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Η Πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή από την 1η Ιουλίου, θεωρώντας ότι είναι ελεύθερος.

Ο Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα έχει παίξει και στις τέσσερις μεγάλες ομάδες της χώρας, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα ακόμη ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός αναφέρει ότι:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018».

Η Πειραϊκή ΠΑΕ αποφάσισε να κινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να επισπεύσει τις όποιες δικαστικές διαμάχες προκύψουν με την ΑΕΚ και ο παίκτης να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς.

H AEK σήμερα απάντησε στο εξώδικο του Ολυμπιακού ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος, πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο,  καθώς ο Λάζαρος δεσμεύεται με ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Το συμβόλαιο αυτό θα κατατεθεί πριν την 1η Ιουλίου στη Super League, ενώ δεδομένο θεωρείται πως η ΠΑΕ θα καλέσει τον παίκτη σε απολογία.

 

Διαβάστε επίσης