Ο Ολυμπιακός «δεν βλέπεται», αλλά ο Μαρτίνς βλέπει πολύ μπροστά…

Δεν βλέπεται ο Ολυμπιακός. Μάλιστα. Ούτε μία ευκαιρία, ούτε ένα σουτ στην εστία. Μιλάμε για την ξεφτίλα του Μαρτίνς. Δεν πλησίασε καν στην περιοχή ο Ολυμπιακός. Αυτά γράφουν όλοι. Φίλοι και εχθροί.

Μιλάμε ότι στην Ελλάδα δεν έχει κανένας μυαλό. Είναι όλοι μυαλοπώληδες χωρίς να έχουν δράμι μυαλό. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό το πράγμα, ρε.

Τον βγάλανε άχρηστο τον Μαρτίνς, ότι έχασε ις εμπνεύσεις του, ότι δεν του βγαίνει τίποτα, ότι δεν έχει μπακ, χαφ, επιθετικούς και βάλε τώρα που γυρίζει.

Και φυσικά, είναι όλοι προπονηταραδες. Και ρωτάω τώρα εγώ. Είσαι εσύ ο Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα. Κι έχεις να παίξει στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό που είναι σε πολύ καλό φεγγάρι Τι κάνεις, ρε;

Πάς στην Λεωφόρο να το παίξεις στα ίδια, όταν σου λείπουν οι Αφρικανοί, έχεις και τέσσερις παίκτες, Σωκράτη, Λαλά και δυο ακόμα με κορωνοϊο που δεν έχουν προπονηθεί; Είναι σαν να μην τους έχει κι αυτούς. Παίκτης χωρίς προπόνηση, δεν είναι παίκτης. Τέλος. Νοκ – άουτ και ο Μπουχαλάκης.

Άρα τι κάνεις; Να μην το χάσω το ματσάκι, σου λέει ο Πέδρος. Διότι άπαξ και το χάσω, θ’ αρχίσει ο γαύρος να μου σπάει τα ούμπαλα. Ότι ξόφλησα, ότι δεν έχω ιδέες και άλλες τέτοιες παπαριές. Ενώ δεν χάνω, έχω την διαφορά στους εννιά και περιμένουμε τους Αφρικανούς.

Τι πιο λογική σκέψη, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Και του βγήκε του Πορτογάλους. Μια ευκαιρία σκάρτη κι αυτή έκανε ο Παναθηναϊκός με τον Μακέντα.Τι έχασε ο Ολυμπιακός στην Λεωφόρο; Απολύτως τίποτα.

Κι αντί να βγούνε να πούνε ότι ο Μαρτίνς το χειρίστηκε καλά το ματς, διότι ξέρεις ότι δεν θα κερδίσεις, άρα τουλάχιστον να μην χάσεις και του τα χώνουνε ρε. Πέρυσι, μην πας μακριά, που έχασε ο Ολυμπιακός. Θυμάται κανένας πόσες ευκαιρίες είχε κάνει; Άπειρες. Έγινε κάτι; Έχασε, τέλος.

Φέτος ήταν αλλιώς λόγω συνθηκών με του Αφρικανούς και τους νοσήσαντες και τον Μπουχαλάκη. Τι δεν καταλαβαίνεις κύριε άσχετε;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα