Ο Ολυμπιακός δηλώνει τον Πασχαλάκη αντί του Βατσλίκ

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και όλα δείχνουν ότι θα αντικαταστήσει τον Τόμας Βατσλίκ και στην ευρωπαϊκή λίστα της UEFA.

Με βάση τους κανονισμούς της UEFA, κάθε ομάδα που συμμετέχει στις διοργανώσεις της, πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο τερματοφύλακες στη Λίστα Α. Εάν ένας εξ αυτών τραυματιστεί για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα, υπάρχει το δικαίωμα αλλαγής ακόμη και ενώ η διοργάνωση βρίσκεται σε εξέλιξη. Και αυτό θα κάνει ο Ολυμπιακός για τη συνέχεια των ομίλων του Europa League. Δηλώνοντας τον Πασχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός όταν έστειλε την ευρωπαϊκή λίστα του στην UEFA, είχε δηλώσει Βατσλίκ και Τζολάκη στη λίστα Α. Τώρα που Τσέχος γκολκίπερ πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μείνει εκτός για διάστημα που μπορεί να φτάσει τους 3 μήνες, οι Ερυθρόλευκοι θα ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία. Αρχικά θα πρέπει να ολοκληρώσουν και τυπικά τη μεταγραφή του Πασχαλάκη, ώστε να είναι εγγεγραμμένος ως παίκτης του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να στείλει στην UEFA τον πλήρη ιατρικό φάκελο του Βατσλίκ, με τα αναλυτικά στοιχεία για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του και εν συνεχεία αυτομάτως μπορεί να δηλώσει, τον Πασχαλάκη, τον Κρίστινσον ή όποιον άλλον γκολκίπερ επιθυμεί στη λίστα. Ενώ μπορεί να δηλώσει ξανά και τον Βατσλίκ, όταν αυτός αποθεραπευτεί

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα