Ο Ολυμπιακός νίκησε 13-8 τη Μλάντοστ

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τη Μλάντοστ 13-8 στον Πειραιά για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά από αυτήν την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Σπαντάου. Πλέον η ελληνική ομάδα μπαίνει δυναμικά στην υπόθεση πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε 3-0 στη λήξη της πρώτης περιόδου με τις σημαντικές επεμβάσεις του Πάβιτς.

Οι Κροάτες αντέδρασαν στο ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου και μείωσαν σε 3-2, όμως με επιμέρους σκορ 3-2 φτάσαμε στο 6-4 στην ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου.

Με γκολ των Γενηδουνιά και Δερβίση, οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στο 8-4 στα μισά της τρίτης περιόδου. Ο Ομπράντοβιτς έκανε το 9-5, οι Κροάτες μείωσαν σε 9-7, για να ολοκληρωθεί με 10-7 η τρίτη περίοδος.

Οι Δερβίσης και Φουντούλης έφεραν το 12-7 στην αρχή του τέταρτου οκτάλεπτου και ο Μυλωνάκης απλά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οκτάλεπτα: 3-0, 3-4, 4-3, 3-1

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης, Δερβίσης 4, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος

Μλάντοστ: Μάρσελιτς, Ράντου 1, Μίλος 3, Τσαγκάλ 1, Τσουκ, Πέτκοβιτς, Χέρτσεγκ, Λάζιτς 1, Μπάγιτς, Μπιγιάκα 1, Μπολούμπασιτς 1, Χάρκοβ, Γιούρλινα

Διαβάστε επίσης