Ο Ολυμπιακός το ακριβότερο ρόστερ

O Oλυμπιακός ανεβάζει χρόνο με τον χρόνο τον πήχη, καθώς το ρόστερ του γίνεται ολοένα και πιο ποιοτικό. Είναι χαρακτηριστικό πως… κόντρα στην πανδημία, οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν σε τέτοιο βαθμό, που σχημάτισαν ρόστερ της τάξης των 96,68 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt που αποτιμά την αξία των ποδοσφαιριστών.

Οι Πειραιώτες ανοίγουν την ψαλίδα στο έμψυχο δυναμικό με τους ανταγωνιστές τους, καθώς το ρόστερ του ΠΑΟΚ αποτιμάται στα 59,3 εκατ. ευρώ και εκείνο της ΑΕΚ στα 37,0 εκατ. ευρώ. Πιο πίσω είναι ο Παναθηναϊκός με 23,08 εκατ. ευρώ και ο Άρης με 15,48 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός στη λίστα με τους πιο «ακριβούς» παίκτες της Super League1 έχουν οκτώ από τις πρώτες δέκα θέσεις της κατάταξης. Πρόκειται για τους: Μαντί Καμαρά (12 εκατ. ευρώ), Ρούμπεν Βινάγκρε (9 εκατ. ευρώ), Κώστα Φορτούνη (8 εκατ. ευρώ), Ρούμπεν Σεμέδο (7 εκατ. ευρώ), Μπρούμα (6,5 εκατ. ευρώ), Ζοσέ Σα (6 εκατ. ευρώ), Γιαν Εμβιλά (6 εκατ. ευρώ) και Παπ Αμπού Σισέ (5 εκατ. ευρώ). Οι άλλες δύο θέσεις αφορούν  παίκτες του ΠΑΟΚ: ο Μούσα Ουαγκέ (6,7 εκατ. ευρώ) και ο Λέο Ζαμπά (5 εκατ. ευρώ).

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα