Ο Ομπράντοβιτς απειλεί τον Παναθηναϊκό

Μία αντίπαλο που προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, εκ των οποίων οι δύο τελευταίες στην έδρα της, αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, την Πέμπτη (5/12, 21:30), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς υποδέχεται… με άγριες διαθέσεις τον Πρωταθλητή Ευρώπης, έχοντας νικήσει κατά σειρά τον Ερυθρό Αστέρα που ήταν ο τυπικά γηπεδούχος στο ευρωπαϊκό ντέρμπι του Βελιγραδίου για την 10η αγωνιστική, τον Ολυμπιακό και τη Ζαλγκίρις Κάουνας στην “Beograd Arena”.

Χωρίς τον Ομέρ Γιουρτσεβέν ταξίδεψε στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός. Ο Τούρκος σέντερ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί.

Αμέσως μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί της Μπαρτσελόνα, με 90-89 στο ΟΑΚΑ, για την 13η αγωνιστική της Euroleague την περασμένη Τρίτη (3/12), ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, ανακοίνωσε την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου, μετά την τιμωρία του για πειθαρχικό παράπτωμα, η οποία του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς με τους Καταλανούς. Εκτός παραμένουν οι Μάριους Γκριγκόνις και Κώστας Αντετοκούνμπο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα