Ο «ωτακουστής» Γραμμένος (μόνο Τρίτη και Πέμπτη…)

«Τον ακούσαμε σε όλη την ΕΠΟ», είπε ο Ευάγγελος Γραμμένος εννοώντας τον Γιάννη Τσαχειλίδη στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που αποφάσισε την καρατόμησή του. Απορία:  Πόσοι και ποιοι σύμβουλοι ήταν στην ΕΠΟ την ημέρα που σημειώθηκε το φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στο πρώην μέλος της ΚΕΔ και τον Αστέριο Αντωνίου. Ξέρουμε ότι όλοι όσοι εκφράζουν τη συγκεκριμένη απορία ως κίνητρο έχουν το επικοινωνιακό πλήγμα του Γραμμένου επειδή πηγαίνει στο πάρκο Γουδή μόνο Τρίτη και Πέμπτη. Άρα, οι πιθανότητες να άκουσε τις φωνές του Τσαχειλίδη φτάνουν μετά βίας στο 40%.

Υπάρχει όμως και άλλος λόγος που αποκλείεται ο Γραμμένος να άκουσε τον άλλοτε διεθνή διαιτητή να μιλάει απρεπώς στον αντιπρόεδρό του. Το γραφείο του Γραμμένου βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά από τον χώρο, στον οποίο στεγάζεται η ΚΕΔ. Άρα, η ρητορική του δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, διότι με την απόσταση που χωρίζει τα δύο γραφεία, ο «δικός μας», κατά τον Ιβάν, θα είχε ακούσει τον Τσαχειλίδη μόνο εάν ο τελευταίος μιλούσε με ντουντούκα. Και επειδή δεν μπορούσε να πει δημοσίως «τον καθαρίσαμε γιατί είναι του Θρύλου», εφευρέθηκε το δήθεν επεισόδιο που «τον άκουσε όλη η ΕΠΟ».

Με αυτόματο πιλότο η ΕΠΟ

Με αγωνία περίμενε ο Ευάγγελος Γραμμένος τη νομοθετική ρύθμιση του Γιώργου Βασιλειάδη για να εξασφαλίσει ένα μίνιμουμ εισόδημα ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Μόνο που ο υφυπουργός Αθλητισμού απέφυγε να συμπεριλάβει τέτοια διάταξη στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο. Άρα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα συνεχίσει να ασχολείται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή με δικαστικές υποθέσεις, τις οποίες θα μπορούσε να αναθέσει στην κόρη του αντί να ανεβοκατεβαίνει στη Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός ότι ο Γραμμένος βρίσκεται στην ΕΠΟ μόνο Τρίτη και Πέμπτη σχολιάζεται πλέον και από στενούς συνεργάτες του. Πρώτος και καλύτερος ο Περικλής Λασκαράκης, που κάθε τρεις και λίγο σχολιάζει ότι δεν γίνεται να διοικείται η Ομοσπονδία με αυτόματο πιλότο τις μισές ημέρες της εβδομάδας. Εδώ που τα λέμε, μόνο άδικο δεν έχει ο Βολιώτης παράγοντας. Όταν γίνεται χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποιος πρέπει να βρίσκεται στις επάλξεις. Κι αυτόν τον ρόλο μπορεί να παίξει μόνο ο Γραμμένος. Αλλά όχι σαν τα μονά-ζυγά στον δακτύλιο…

Διαβάστε επίσης