Ο «Pablo» έρχεται στην Ελλάδα με την υπογραφή του «Vodafone TV» (φωτό)

Η δημοφιλής σειρά αναμένεται να προβληθεί στο τέλος του Ιουνίου 2019

Η διαδικασία αναζήτησης του Έλληνα «Pablo», του πρωταγωνιστή της πρώτης παιδικής σειράς που έχει ως κεντρικό ήρωα ένα παιδί με αυτισμό, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Ο Νικόλας, ο ταλαντούχος και γεμάτος φαντασία νεαρός, ερασιτέχνης ηθοποιός, επιλέχθηκε για να δανείσει τη φωνή του στη μεταγλώττισης της τηλεοπτικής σειράς «Pablo», της δημοφιλούς παιδικής σειράς που έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά από το «Vodafone TV».

Η «Vodafone» Ελλάδας, σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο οργανισμό «The Happy Art» και την πολύτιμη βοήθεια συνεργατών από τον χώρο της εκπαίδευσης ειδικής αγωγής απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα αγόρια με αυτισμό που θα ήθελαν να συμμετέχουν στη μεταγλώττιση της σειράς, λαμβάνοντας συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Οι πρώτες συναντήσεις με τους μικρούς φίλους πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, οπού τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να λάβουν μέρος στην οντισιόν με την πολύτιμη συμβολή της κοινωνικά ευαισθητοποιημένης ηθοποιού Εβελίνας Παπούλια, ενώ η τελική επιλογή έγινε από μια ομάδα καταρτισμένων ειδικών.

Η σειρά αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο «Vodafone TV» στο τέλος του Ιουνίου 2019 και όλοι οι συνδρομητές που απολαμβάνουν το πλούσιο παιδικό περιεχόμενο της υπηρεσίας, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν και on demand όπου κι αν βρίσκονται.

 

Γνώρισε τον Pablo:

Η σειρά «Pablo», υποψήφια για Bafta και βραβευμένη ως η Καλύτερη Προσχολική Σειρά στα «Broadcast Awards 2019», αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και εξερευνά το πως τα παιδιά με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους.

Κάθε επεισόδιο της σειράς διηγείται και μια διαφορετική πρόκληση της καθημερινότητας του «Pablo» συνδυάζοντας live action και κινούμενα σχέδια. Ο «Pablo» χρησιμοποιεί τις μπογιές του για να μετατρέψει τις δυσκολίες που συναντά σε φανταστικές εμπειρίες και να ζωντανέψει τα συναισθήματα.

Έτσι, καταφέρνει να αντικρίσει τη ζωή με δύναμη και αυτοπεποίθηση.