
O Πάμπλο πίκρανε τους Σερραίους
Η αναμέτρηση μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Ατρομήτου, για την 11η αγωνιστική της Super League, υπήρξε εξαιρετικά θεαματική, κυρίως στο πρώτο ημίωρο, με τη νίκη να καταλήγει στους Περιστεριώτες με σκορ 3-2.
Ο Ατρόμητος, υπό την καθοδήγηση του Πάμπλο Γκαρσία που πέρσι καθόταν στον πάγκο του Πανσερραϊκού, παρουσίασε οργανωμένο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες του Πανσερραϊκού στην άμυνα, αλλά και την προσωπική ποιότητα των παικτών του, όπως τον Μπάκου και τον Γιουμπιτάνα. Παρά τις απώλειες ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, χωρίς να επιτρέψει στον Πανσερραϊκό να εκμεταλλευτεί τις στιγμές πίεσης.
Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν γεμάτο ένταση και δράση. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με κάθε μέσο να ισοφαρίσουν, ζητώντας δύο πέναλτι για χέρι, ενώ ο Ατρόμητος χάσε ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς σε αντεπίθεση. Παρά τις συγκρούσεις και την πίεση από την πλευρά των Σερραίων, το σκορ παρέμεινε 2-3, με τον Ατρόμητο να φεύγει νικητής από την Σέρρες και να αναρριχάται στην οκτάδα της κατάταξης.
- Η νίκη του Ατρομήτου ήταν δίκαιη, καθώς εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τις ευκαιρίες του και επέβαλε το παιχνίδι στο πρώτο ημίωρο.
- Η αντίδραση του Πανσερραϊκού, παρόλο που υπήρξε, δεν ήταν αρκετή για να ανατρέψει την κατάσταση.
- Ο Ατρόμητος δείχνει να επιστρέφει σε καλό αγωνιστικό επίπεδο μετά τις προηγούμενες δυσκολίες και αυτή η νίκη ενισχύει την προσπάθεια του για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα.
- Για τον Πανσερραϊκό, παρά την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η ήττα φέρνει ξανά απογοήτευση, παραμένοντας στα χαμηλά της βαθμολογίας.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Χαντάκιας (46’ Ντέλετιτς), Καρασαλίδης, Φαρές, Στάικος (65’ Τέρζιτς), Κάπτουμ (65’ Ζελέν), Τομάς (46’ Χατζηστραβός), Σαλαζάρ, Μπετανκόρ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Τσιγγάρας, Ουάρντα (84’ Σταυρόπουλος), Μίχορλ (68’ Καραμάνης), Γιουμπιτάνα (60’ Καρλίτος), Μουντές, Κίνι, Ουενατραόγκο (60’ Γκονζάλες), Μπρόρσον, Μπακού (68’ Αθανασίου), Μανσούρ.