Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στηρίζει το «Αγαπώ και Πράττω»

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αγαπώ και Πράττω» διοργανώνει τον καθιερωμένο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στις 10:00π.μ. και μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε μετατρέποντας την αγάπη σε πράξη.

Σκοπός της φετινής διοργάνωσης είναι η δωρεά αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ.Ν. Παπανικολάου. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής, Κεντρικής Εύβοιας και της Νήσου Σκύρου.

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης Παναγιώτης Μπουγιούρης, που πλήθος κόσμου έχει λατρέψει μέσα από τις μοναδικές του ερμηνείες αλλά και από τις φιλανθρωπικές του δράσεις, στηρίζει τον αγώνα και μας καλεί να κάνουμε κι εμείς το ίδιο, μετατρέποντας την αγάπη μας σε πράξη!

Η διαδρομή του φετινού αγώνα θα διεξαχθεί στα παραθαλάσσια γραφικά χωριά της Παραλίας Κύμης, της Πλατάνας και του Στομίου Οξυλίθου, και αποτελείται από δύο διαδρομές τρεξίματος των 10χλμ και 5χλμ καθώς και αγώνες για παιδιά δημοτικού των 500 μέτρων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το λιμάνι της Παραλίας Κύμης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη σελίδα μας www.agapwkai prattw.gr.

Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε στην επίτευξη αυτού του στόχου, είτε αγοράζοντας το μπλουζάκι που θα διατεθεί στην αγορά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, είτε με το να γίνουμε υποστηρικτές χορηγοί ή χορηγοί ειδών και υπηρεσιών.

Μπορούμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης  των συνανθρώπων μας, μετατρέποντας την αγάπη μας σε πράξη!

Αρ. Λογαριασμού: 6285-140091-428, Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ GR1501712850006285140091428, Δικαιούχος: Αγαπώ & Πράττω

Πληροφορίες – εγγραφές:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974675269 & 6948367737

E-mail: agapwkaiprattw@gmail.com

Site: www.agapwkaiprattw.gr

Σελίδα Facebook: www.facebook.com/agapwprattw

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα