Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Καλούμ Ρόμπερτς

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών έχοντας άνεση χρόνου, όχι όμως και την οικονομική δυνατότητα για υπέρβαση. Ο στόχος τους είναι να γίνουν σωστές κινήσεις, χωρίς πολλές δαπάνες, από τη στιγμή που τα… κουκιά είναι μετρημένα και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ψάχνουν μόνο για ελεύθερους ή δανεικούς με κασέ μέχρι τις 200.000 ευρώ.

Ο Καλούμ Ρόμπερτς της Νιούκαστλ συνεχίζει να είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές της ομάδας για τη θέση του εξτρέμ. Ο 23χρονος έχει μείνει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ, ο Νίκος Νταμπίζας τον θέλει και θεωρείται δεδομένο ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν σοβαρές κινήσεις για να τον κάνουν δικό τους.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Άαρονς, η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο Αγγλος εξτρέμ των «ανθρακωρύχων» παραχωρείται δανεικός, αλλά έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο (750.000 ευρώ) για τα δεδομένα του «τριφυλλιού». Μόνο με μια πιθανότητα να πληρώσει η Νιούκαστλ το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει κάτι. Αυτό το ενδεχόμενο, πάντως, δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης