Ο ΠΑΟ στην εντατική… «45 Γιάννηδες, ενός κοκκόρου γνώση»

Τι χαμπάρια, μάστορα; Που είναι ο φοβερός και τρομερός Παναθηναϊκός που έκανε σμπαράλια τη Λαμία και νίκησε 2-0 και νίκησε με ανύπαρκτο πέναλτι τον Απόλλωνα 1-0; Κι εμείς τα λέγαμε, ότι κάνε λίγο όπισθεν, γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Και βγήκαν οι Αλαφουζοτέχνες και άρχισαν τα νταπαντούπα. Ότι ο Μπολονιακός έγινε Παναθηναϊκός. Πίτσες μπλε. Πάνε και τα γελάκια του Λάζλο στη Λαμία, που και καλά έκανε χουμοράκι με τον Καρλίτος που δεν έβαλε τρία γκολ κι έβαλε μόνο δυο.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σωτηρία. Και την Λίβερπουλ να νικήσει, πάλι Μπολονιακός θα είναι. Τη πλάκας. Ένα πράγμα τον σώζει τον Παναθηναϊκό. Ο Χαρδαλιάς. Και δεν κάνω πλάκα.

Ό,τι γουστάρει κάνει ο Χαρδαλιάς. Να βγάλει ένα φιρμάνι, ότι σταματάει για έναν χρόνο το πρωτάθλημα της Super League 1. Να ησυχάσει κι ο Αλαφούζος από τα τσογλάνια που βγάζουνε ανακοινώσεις, να σταματήσουν να στενοχωρούνται κι οι παίκτες και να μην είναι στα κάγκελα κι οι κανονικοί Παναθηναϊκοί.

Και στο φινάλε, άνθρωπος της κυβέρνησης είναι ο Αλαφούζος. Να πάρει ένα τηλέφωνο το Μητσοτάκη να το σφαλίσει το πρωτάθλημα να τελειώνουμε. Με το ζόρι, δηλαδή, να γίνει παίκτης κανονικός ο Αϊτόρ και ο Σαβιέρ;

Με το ζόρι να ξαναγίνει τζόβενο ο Μαουρίτσιο; Με το ζόρι ο Σέκενφελντ να γίνει Χένρικσεν; Με το ζόρι ένας Βέλεθ να γίνει παικταράς;

Δεν χάνει τίποτα να το προσπαθήσει ο Γιαννάκης με τον Χαρδαλιά. Που ξέρεις καμία φορά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα