Ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του, τέλος τα ψέματα Ιβάν, Γκαρσία και… ΟΡΕΝ

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Καλώς τα παιδιά, 3-0 που έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Αλέφαντος. Κι εμείς εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr τα λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι σαν τον Ολυμπιακό. Ποιος φλόμωσε ψέματα τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

Πρώτον ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, που έφερε τον Γκαρσία να κάνει τον προπονητή. Προπονητής χωρίς πτυχίο. Μαθητευόμενος μάγος. Από την μια στιγμή στην άλλη. Σα, να λέμε, αλεξιπτωτιστής χωρίς αλεξίπτωτο.

Μετά, ο ίδιος ο Γκαρσία. Ο Ολυμπιακός παίζει φιλικά κι εμείς ματώνουμε. Φιλικό έπαιξε και με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός. Ούτε μία κίτρινη δεν πήρε ο ΠΑΟΚ. Άμα δεν είναι αυτό φιλικό, τότε τι είναι φιλικό;

Κι ακόμα, ο Πάμπλο παραμύθιαζε τον κόσμος του ΠΑΟΚ, ότι είναι ισάξιος με τον Ολυμπιακό. Το έδειξε και στην Τούμπα και στον Πειραιά.

Το Σαββιδοτεχνείο τι έλεγε τόσο καιρό; Ότι στην ουσία δεν υπάρχει καμία διαφορά από τον Ολυμπιακό. Κόλκες, Βασιλόπουλοι και σία. Και βρίζανε τον Κλάτενμπεργκ. Πλασματική η διαφορά, σου λέει, γιατί Παπαπέτρου και Τσαγκαράκης αδίκησαν τον Ατρόμητο.

Στο δια ταύτα: ο ΠΑΟΚ είχε ένα παιχνίδι που έπρεπε να δείξει τα καρύδια του. Έβαλε την ουρά στα σκέλια και χαίρετε. Ρε, άπαξ και δεν μπορείς να κερδίσεις έναν άθλιο Ολυμπιακό στην Τούμπα, θα τον κερδίσεις στο Καραϊσκάκη, πλάκα κάνουμε τώρα;

Ο λαός του ΠΑΟΚ δεν τρώει κουτόχορτο με σαντιγύ και σοκολάτα. Μιλάμε για τον κανονικό λαό, όχι αυτός που στα σχόλιά τους μιλάγανε για μαρς πέναλτι στον Τζόλη. Αυτοί είναι καμένοι και πελατάκια του Σαββιδοτεχνείου.

Ο κανονικός λαός του ΠΑΟΚ πονάει σήμερα για την ξεφτίλα στον Πειραιά. Και θέλει ν’ ακούσει τον ηγέτη. Όπως όταν ένας λαός υποφέρει θέλει ν’ ακούσει τον πρωθυπουργό του, έτσι κι ο οπαδός θέλει τον πρόεδρό του.  Να πει δυο κουβέντες, έστω και παραμυθένιες.

Με κρεμασμένα αυτιά είναι ο περήφανος λαός του ΠΑΟΚ, που τον παρότρυναν να πιστέψει και κούφια λόγια παπαρολογίες του Γκαρσία και του μικρού Γιωργάκη. Κι ευτυχώς που η Τούμπα είναι κλειστή. Να ευχαριστεί τον Κικίλια, τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά ο Ιβάν κι οι Σαββιδοτέχνες.

Ο Ιβάν συνεχίζει να μην μιλάει και να βγάζει ανακοινώσεις για τις εθνικέ εορτές και το νέον έτος. Για τον ΠΑΟΚ, κουβέντα. Κι άμα δεν μιλάει ο Σαββίδης, ποιος να μιλήσει; Ο instaGiorgis; Ο Μάκης ο Γκαγκάτσης που θα χωρίσει την Ελλάδα στα δυο; Οι Σαββιδοτέχνες; Ουδείς κανονικός ΠΑΟΚτζής τους εμπιστεύεται πια, με το 3-0.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα