Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται… μπότοξ από τον Μπότο!

Πριονοκορδέλα με το μπαμπάκι στον Πορτογάλο για τις άστοχες μεταγραφές του, 10άρι, 9άρι και 6άρι επειγόντως

Τον πήρανε χαμπάρι τον φουκαρά τον Μπότο ακόμα κι οι Σαββιδοτέχνες. Κι άρχισαν την πριονοκορδέλα, αλλά με μπαμπάκι στην αρχή. Κι έπεται συνέχεια, βέβαια.

Ένας φοβερός και τρομερός αρθρογράφος του Σαββιδοτεχνείου, έγραφε πριν από το ματς με την Λέφσκι, ότι «τώρα θα δείτε τον κανονικό ΠΑΟΚ». Και τον είδε όλος ο κόσμος.

Αποκλείστηκε από τους Βούλγαρους, που με έρανο την βγάζουνε χάρη στον Νάσκο Σιράκοφ, τον παλιό τους παίκτη, που ψάχνει για επενδυτή.

Κι έρχεται η κατραπακιά και μετά, «με λένε Ρίζο κι όπως θέλω, τα γυρίζω». Σου γράφει ο οπαδός που κάνει τον δημοσιογράφο, ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει και χρειάζεται μεταγραφές.

Μάλιστα. Και σέντερ φορ και δεκάρι και εξάρι και κεντρικό μπακ κι από όλα. Δηλαδή, ο οπαδός που κάνει τον δημοσιογράφο ρίχνει άκυρο στους Ντάντες και τους Κουαλιάτες και τους Σοάρηδες που έφερε ο προφεσόρ Μπότο.

Το γράφει καθαρά το Σαββιδοτεχνείο, ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται… μπότοξ από τον Μπότο. Δηλαδή, Ντάντας, Κουαλιάτα, Ράφα Σοάρες, Φελίπε Σοάρες, money for nothing.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα