Ο ΠΑΟΚ είναι «καφενείο», ο Ιβάν στηρίζει Γκαρσία κι ο Μάκης το… σανό του, «μην ακούτε τι λένε στα καφενεία»

Ο Μάκης – Χρυσοστομάκης Γκαγκάτσης στην Γενική Συνέλευση το είπε καθαρά. Ότι ο Ιβάν Σαββίδης στηρίζει τον Πάμπλο Γκαρσία.

Τι άλλο να έλεγε, δηλαδή, το παλικάρι, εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και την συνέχει των play off; Ότι δεν τον στηρίζει; Θα ήταν αυτοκτονικό.

Το θέμα είναι κατά πόσο ο Γκαρσία μπορεί να… στηρίξει τον ΠΑΟΚ άλλο. Η ομάδα είναι χάλια, σέρνεται, δεν μπορεί να βελτιώσει τους παίκτες

Ας διαβάσουμε μερικά «ωραία» που είπε ο Μάκης Χρυσοστομάκης στην Γενική Συνέλευση: «Η ομάδα δεν έχει αφεθεί, αφήστε το τι λένε στα ραδιόφωνα και στα καφενεία. Ναι, η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Ο τεχνικός διευθυντής παραιτήθηκε πριν 20 μέρες. Ήδη γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις για να γίνει η σωστή επιλογή του επόμενου και να οδηγήσει την ομάδα στις μεταγραφές με τον πιο σωστό τρόπο. Δεν θα γίνει μια επιλογή απλά για να γίνει».

Κι άλλο, «ωραίο» από τον Γκαγκάτση: «Έχουμε προπονητή και τον στηρίζει η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος. Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή για το ποια άτομα χρειάζεται και ποια όχι… Γι’ αυτό απομακρύνθηκε και ο Γιάννης Αμανατίδης και γι’ αυτό τον πλαισίωσαν άλλα άτομα. Σίγουρα το τελευταίο 14μηνο η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής και δεν εννοώ σε μια βδομάδα… Εννοώ το επόμενο χρονικό διάστημα». Πότε… σύντομα; Μέχρι ν’ ασπρίσουν τα μαλλιά των νεαρών;

Και για τον Γκαρσία ο Μάκης τόνισε: «Αυτή τη στιγμή ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Μας είπε τι θέλει και τι δεν θέλει… Έχουν έρθει άτομα που ζήτησε και έχουν φύγει όσοι δεν ήθελε να έχει κοντά του! Ο Γκαρσία είναι ένας άνθρωπος που είχε 80 ματς αήττητη την Κ19. Μην μειώνουμε τον προπονητή και λέμε ότι ήταν στις ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα».

Κάποιοι επανέφεραν στη συζήτηση το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Γκαγκάτση να κλείνει άμεσα την κουβέντα: «Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για τον Λουτσέσκου. Έφυγε μόνος του και πλήρωσε η ομάδα που τον απέκτησε δύο εκατομμύρια ευρώ. Σαφώς και πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπόνηση στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν επιλογή του να φύγει και ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων. Σεβαστή η απόφασή του. Ο ΠΑΟΚ προχωράει με ή χωρίς τον Λουτσέσκου. Δεν κρατάμε κανένα με τον ζόρι εδώ. Αν ο προπόνητης θέλει να φύγει και πιέζει, σαφώς και θα φύγει. Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων είναι πολύ απλό. Μέχρι ο επόμενος προπονητής να φέρει επιτυχίες, θα γίνεται αυτή η συζήτηση για τον Λουτσέσκου».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα