Ο ΠΑΟΚ φοβάται τη Ριέκα που ήρθε μισή στην Θεσσαλονίκη!

Άπαξ και ξεκινάει ο Κόλκας ο Σαββιδοτέχνης το κείμενο και του γράφει «Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται με την Ριέκα στην Τούμπα», τα καταλαβαίνεις όλα. Ποια Ριέκα, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Η μισή ομάδα ήρθε στην Θεσσαλονίκη. Δεν παίζει ο σέντερ φορ  Γιόσιπ Ντρμιτς κι απουσιάζει και ένας ακόμα κομβικός παίκτης, ο Ρόπερτ Μούριτς. Εκτός έμειναν ακόμη ο βασικός τερματοφύλακας, Νεντέλικο Λάμπροβιτς, και ο στόπερ, Χρβόιε Σμόλτσις.

Έτσι δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ; Τώρα, θα πεις, δίκαιο έχει ο Κόλκας. Άπαξ και σ’ έβγαλαν έξω κάτι Σλόβαν, φυσάς και το γιαούρτι. Άπαξ και κινδυνεύεις από τους Ιρλανδούς της Μποέμιαν, καλά κάνει και τα γράφει αυτά.

Και ρωτάω τώρα εγώ. Ο Ιβάν Σαββίδης γιατί δεν έκανε μεταγραφάρες για να μην τα λέει αυτά ο Σταύρακας; Απεριόριστο μπάτζετ δεν είχε υποσχεθεί ο Ιβάν; Γιατί άλλαξε τώρα και την έβγαλε με κάτι Κούτρις και κάτι Τέιλορ, να χτυπάει το καρδάκι των ΠΑΟΚτζηδων; Και ποια είναι τα «γνωστά κενά» που αναφέρει ο Κόλκας; Ντρέπεται να τα γράψει;

Έτσι είναι. Συμφωνώ κι εγώ με τον Σταύρο. Ομάδα της πλάκας είναι ο ΠΑΟΚ. Άπαξ και φοβάσαι τους ερασιτέχνες της Ριέκα, είναι για τα μπάζα. Κατά τα άλλα, ζωγράφισε με την Μποέμιαν ο Μπίσεσβαρ και ο Κόλκας ζητάει από το λαό του ΠΑΟΚ να τον αγαπήσει. Χαίρετε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα