Ο ΠΑΟΚ στο -17, ο Απόλλων του έκανε ανάλογη «χειρονομία» (με τα πόδια), αλλά είδαν μόνο του Σεμέδο

Ο Σεμέδο έπρεπε ν’ αποβληθεί, τελεία και παύλα που έλεγε κι ο Σταύρακας. Έκανες την χειρονομία; Τέλος. Κόκκινη στην κύριο. Και δεν είναι ότι την έκανες για πλάκα. Δεν λέει τέτοια ο κανονισμό. Αλλού είναι το θέμα μου.

Οι Σαββιδοτέχνες αυτό το είδαν. Τις ανάλογες χειρονομίες του Απόλλωνα με τα πόδια όμως, του Τσαμούρη και του Φερνάντεζ δεν τα είδανε; Βρήκαν θέμα να ταΐσουν σανοτροφή στο λαό του ΠΑΟΚ. Πάρτε Σεμέδο να χορτάσετε. Αντί να σχολιάσουν που ο ΠΑΟΚ είναι ο σούπερ φάρδος να παίρνει βαθμούς στα τελευταία λεπτά, ότι δεν περπατάει, έχουν φάτσα μόστρα το Σεμέδο.

Σκάνδαλο, σου λέει, το Σαββιδοτεχνείο. Τι λες ρε, μάστορα. Είμαι εγώ ΠΑΟΚτζής κανονικός, όχι αρρωστάκι, βλέπε  ότι ο ΠΑΟΚ πάει σαν χελώνα και συ μου λες ότι είναι σκάδανλο ότι δεν αποβλήθηκε ο Σεμέδο. Είμαι 17 βαθμούς πίσω, έχω χάσει την επαφή κι άπαξ και φάω μείον επτά για την πολυιδιοκτησία μπορεί και να μην βγω στην Ευρώπη και με κοροϊδεύεις. Αυτό κάνεις.

Έτσι είναι. Κι άμα είναι σκάνδαλο του Σεμέδο, που είναι, για τον Ίνγκασον που δεν αποβλήθηκε λίγο πριν ισοφαρίσει, τι είναι; Γι αυτό γιατί δεν γράφεις τίποτα, κύριε Σαββιδοτέχνη;Πάει να πει ότι με θεωρείς ευκολάκι. Πλάκες μου κάνει ο Ολυμπιακός κι εσύ, μου λες ότι δεν αποβλήθηκε ο Σεμέδο. Στα απ αυτά μου αν αποβλήθηκε η όχι.

Για την κόκκινη που δεν δόθηκε στον Ίνγκασον, ο Κάκος δεν την ε΄διε γιατί κοιτούσε την Γιαδικιάρογλου, που κοιτούσε την Πετροβασίλη, στο Ξύλο που βγήκε από τον Παράδεισο.

Να στο τελειώσω. Άπαξ κι έφτασαν στο σημείο ν’ ασχολούνται οι Σαββιδοτέχνες το κ…δάκτυλο του Σεμέδο, είναι τελειωμένοι. Μόνο τέτοια πια, μπορεί να πουλήσει ο Ιβάν. Αφού δεν μπορεί τίποτα άλλο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα