
Ο ΠΑΟΚ θέλει Τσάπρα και Κωστή απ’ τον Λεβαδειακό
Για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο
O ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές με τους εκπροσώπους των Τριαντάφυλλου Τσάπρα και Ιωάννη Κωστή, δύο ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους στον Λεβαδειακό κι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Ο Τσάπρας, που αγωνίζεται ως δεξί μπακ, έχει δείξει σταθερότητα και συνέπεια στην άμυνα, ενώ ο Κωστή, που καλύπτει τη θέση του χαφ, ξεχωρίζει για την ενέργεια και τη δημιουργικότητά του στον άξονα. Οι εμφανίσεις τους έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα και θεωρούνται από τα πιο ανερχόμενα πρόσωπα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Οι συζητήσεις γίνονται με γνώμονα να μετακομίσουν οι δύο παίκτες στη Θεσσαλονίκη το προσεχές καλοκαίρι και όχι κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
