Ο Παππάς έβγαλε την ουρά του απ’ έξω

Όταν έσκασε η υπόθεση Φουρθιώτη, διάφορα φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ έγραφαν ότι είχε κλείσει η υποψηφιότητα του πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τη Νέα Δημοκρατία

Όταν έσκασε η υπόθεση Φουρθιώτη, διάφορα φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ έγραφαν ότι είχε κλείσει η υποψηφιότητα του πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τη Νέα Δημοκρατία.

Κι όμως αυτό δεν εξάγεται από πουθενά και ουδείς από τη Ν.Δ. του έκανε πρόταση. Τουναντίον, όλοι θυμόμαστε ότι τον Ιούνιο του 2019 για λίγες ώρες στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθήνας υπήρχε το όνομα της Νανάς Παλαϊτσάκη (συνεργάτιδας του Φουρθιώτη). Το Remaining Time-0:08FullscreenMutedeal το είχε κάνει ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ήθελε λαμπερές παρουσίες στο ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος. Υπήρξε αντίδραση από αρκετούς και τελικά ο Νίκος Παππάς έβγαλε την ουρά του απ’ έξω και φόρτωσε την γκάφα στον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος ούτε καν γνώριζε.

Ως πιστός στρατιώτης του κόμματος, ο πρώην γραμματέας δεν έχει μιλήσει ποτέ γι’ αυτήν τη φαρσοκωμωδία. Αλλά δεν έχει ξεχάσει τίποτα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα